loader
Foto

Regional Café din studioul TVR Iași

Echipa matinală de la TVR Iaşi v-a invitat marţi, 7 ianuarie, la „Regional Cafe” pe TVR 3. Roxana şi Andrei au adus cele mai actuale subiecte din regiunea Moldovei.

 

Roxana Caraiman
Andrei Giurgia
REGIONAL CAFE

UPDATE: Ediţia emisiunii de marţi 7 ianuarie este disponibilă online pe TVR+

Ne propunem ca şi în acest an sa vă menţinem informaţi.

* Mâine, în zi de sărbătoare, rapsodul popular Ioan Ursache va fi prezent în platoul TVR Iaşi pentru a le ura un călduros „La mulţi ani!” celor care poartă numele Sfântului Ioan. Şi cum o poate face mai bine decât prin cântec şi voie bună?

* Sărbătorile de iarnă au trecut, însă nu şi kilogramele acumulate în urma meselor festive. Cum putem reveni la forma iniţială ne va spune antrenoarea personală şi prietena TVR Iaşi, Constanţa Ţurcanu.

* Informaţii preţioase privind indexarea pensiilor de la 1 ianuarie, modificări aduse persoanelor care au lucrat în grupa I de muncă, dar şi despre biletele de tratament pentru pensionari ne va oferi Adriana Grecu, directorul Casei Judeţene de Pensii Iaşi. Iar noi vă punem la dispoziţie numărul deja cunoscut, 0232 213 600, pentru a intra în direct dacă doriţi informaţii suplimentare.

* Şi tot mâine vizităm cea de-a treia clasă digitală din ţară. Colegiul „Costache Negruzzi” din Iaşi a fost desemnat câştigătorul competiţiei „Smart Classroom” în urma unui material video de două minute în care au demonstrat de ce liceul lor merită să beneficieze de o soluţie completă destinată învăţământului digital. Filmuleţul a câştigat detaşat în urma celor peste 1.300 de voturi primite pe Facebook. În platou vor veni elevii responsabili de reuşită, Tudor Chirilă şi Sebastian Scânteie, însoţiţi de Mihaela Ţura, directorul adjunct al Colegiului „Costache Negruzzi” Iaşi.

Se anunţă o zi plină! Aşteptăm telespectatorii fideli din toată ţara, de la 7.00 la 9.00, pe TVR Iaşi şi TVR 3!

17:00 Telejurnal regional

* Studioul teritorial Timișoara

* Producator Marius Graţian Barbos

Transmisiune directă

17:30 Lumea de aproape

*Studioul teritorial Iaşi

*Matematica în universul adolescenței

Lumea a trăit dintotdeauna într-o competiție. Se pare că pentru progres a fost și este nevoie de așa ceva. Astăzi, întrecerile între oameni se desfășoară în diverse domenii.

Vis, aspirație, performanță. Reprezintă pentru majoritatea repere ale traseelor în viață. În context, figurează și olimpiadele școlare la obiecte de învățământ pentru diferite nivele de vârstă și de pregătire. În România, ele se petrec anual, descătușând energii și emoții elevilor, cadrelor didactive și părinților.

Producător Vasile Arhire

 
Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvr3