loader
Foto

Galerie foto

"Regional Cafe" cu premii, muzică și invitați deosebiți

Miercuri, 03 decembrie, de la ora 08:00, la TVR3, TVR Craiova și online pe TVRplus.ro, Alina Șerban şi Doru Ciolacu v-au dat deşteptarea din nou, din Oltenia, la Regional Cafe.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
Regional Cafe

Alături de gazdele emisiunii au fost: Emil Boroghină - actor, Marilena Andreescu - director Școala Gimnazială Podari și Mihaela Răducanu care ne-a încântat cu cântecele ei.

Mayla Bucci - organizator eveniment și Florin Burescu - designer vestimetnar ne-au vorbit despre evenimentul caritabil de strangere de fonduri pentru copii cu dizabilitati de la centrul "Vis de copil".

Emisiunea este disponibilă pe TVR+ și poate fi urmărită integral, online, la adresa: Regional Cafe - 03 decembrie 2014

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3