loader
Foto

Regionalia, 4 martie, ora 17.00

Cum s-a încheiat războiul între firmele private şi Compania de Transport Public, dar şi despre  poluare, o problemă încă nesoluţionată, sunt subiectele ediţiei.

 

Elena Nicolae
Regionalia

UPDATE: Emisiunea este disponibilă online, pe TVR+

După un adevărat război cu firmele private, Compania de Transport Public (CTP) a intrat în comunele din zona metropolitană. În Floreşti, oamenii sunt mulţumiţi că autobuzele se strecoară pe străduţele mici, însă sugerează că ar trebui să existe mai multe locuri de unde să-şi cumpere bilete. Traficul în Floreşti este încă infernal, deoarece autobuzele CTP Cluj nu au reuşit să fluidizeze, aşa cum se aştepta lumea, traficul.

Invitaţi în platou vor  fi Liviu Neag, director CTP Cluj si Lucia Suciu, primar comuna Chinteni.

În partea a doua a emisiunii Ştefan Sângeorzan, preşedinte Asociaţia "Pro Someş", şi Sever Roman, de la Agenţia de Protecţie a Mediului, vor aduce argumente pentru înfiinţarea unei poliţii a apelor, deservită de agenţi de mediu, pe care să îi  "înarmeze " cu aparate foto şi camere video, cu care să-i surprindă în flagrant pe cei care murdăresc Someşul.

Someşul Mare este unul dintre râurile cele mai poluate cu deşeuri menajere. Până acum nici o metodă de disciplinare a populatiei nu a reuşit, iar localnicii din  zeci de localităţi continuă să arunce în râu tot ce le prisoseşte.

 

Moderator al emisiunii - Elena Nicolae

Editor coordonator        - Cristina Ghibu

Producător                     - Luminiţa Purdea - Cotuţiu

 

 

8:00 Telematinal

(II) (simultan TVR Moldova)

Moderatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminița Popa

Transmisiune directă

8:55 Teleshopping-Publicitate

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3