loader
Foto

Regionalia din studioul TVR Iaşi

În ediţia de miercuri, 20 noiembrie, Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, a vorbit despre „schimbarea la faţă” a spitalelor din subordinea C.J., dar şi despre când va fi gata „cea mai modernă pistă de aterizare-decolare” din ţară.

 

Gabriela Baiardi
IMPACT

Ediţia din 20 noiembrie a emisiunii este disponibilă pe TVR +

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei,  dezvăluie cât costă, cine dă banii şi cînd va fi gata „cea mai modernă pistă de aterizare-decolare” din ţară, dar va vorbi şi despre „schimbarea la faţă” a spitalelor din subordinea C.J.

Administratorul judiciar al SC Fortus Iaşi, Eduard Pascal, prezintă schimbările survenite la ultimul combinat de utilaj greu din ţară după aprobarea planului de reorganizare.

Iar la final – un strop de optimism . Trei elevi de gimnaziu de la Colegiul „Octav Băncilă” din Iaşi au reamintit Ministerului Educaţiei că instrumentele muzicale din şcolile de stat mai au nevoie şi de reparaţii. Şi au făcut asta pe note muzicale. Mai exact au susţinut un concert caritabil şi aşa au restaurat pianul vechi de peste 70 de ani care nu le mai oferea condiţii de pregătire pe măsura talentului şi a premiilor internaţionale câştigate.

Emisiunea Regionalia, moderată de Gabriela Baiardi, poate fi urmărită pe TVR Iaşi şi TVR 3, miercuri, ora 17.00

 

17:30 Lumea de aproape

*Studioul teritorial Tg.Mureş

*Emisiune tip talk-show, care își propune să aducă în prim-plan realitatea zonală.

Proiecte 2024

Producător Lacrima Balint

17:55 Teleshopping-Publicitate

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3