loader
Foto

Reîntâlnire cu artiști dragi, la "Dăruiește Românie!"

Vineri, 17 iulie, de la ora 21:00, Carmen Târnoveanu v-a invitat să vă reîntâlniți cu o ediție îndrăgită a emisiunii "Dăruiește Românie!".

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Edițiile emisiunii "Dăruiește Românie!" sunt disponibile online pe TVR+.

Pentru mine, serile de vineri sunt cele mai frumoase pentru că ne reîntâlnim cu românii de pretutindeni și împreună dăruim Românie", spune Carmen Târnoveanu, moderatorul emisiunii.

Săptămâna aceasta, îi revedem pe Unique, Amadeus, Natalia Barbu, Trooper, Circul Belluci și mai mulți actori de la Teatrul de Artă.

Pregătiți-vă pentru mărturisire, emoție și bucurie.

(w882) Carmen Tar

***

Moderator și realizator: Carmen Târnoveanu

Producător: Raluca Amzăr

Director de imagine: Emil Stan

Regizor tv: Manuela Apostol

0:00 Se întâmplă acum

Producător Miruna Moraru

1:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...