loader
Foto

Remix: Portretul chitaristului Marius Pop

A doua emisiune din noua stagiune „Remix” la TVR 3 vă propune portretul chitaristului Marius Pop! Sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 22.00.

 

Remix

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Fiu al chitaristului solist de la Celelalte Cuvinte, Marius Pop este unul dintre chitariştii români care au fost de mai multe ori în vizorul emisiunii „Remix”, încă din 2004.

(w882) Smiley AN

Cu diverse grupuri rock orădene (Graal, Thamyras, Cașmir), Marius Pop s-a afirmat la festivalurile-concurs româneşti.

(w882) Marius Pop

Încă o etapă – jazz – a început cu proiectul Headliner, cu care a câștigat concursul atașat festivalului de gen de la Sibiu, continuând pe partea pop-rock cu grupuri cu CV pe scena românească, precum Conexiuni și Desperado.

(w882) Marius Pop

Odată cu cooptarea în trupa lui Smiley, cariera sa a ieşit din underground, de atunci coagulând şi proiecte jazz fusion în nume propriu.

(w882) Marius Pop

După un disc cu M-Theory („First Step”) bine primit, înregistrat în urmă cu majoritatea colegilor din noua (super)trupă, 2017 a fost anul unei lansări inedite.

Discul „In Fusion” este pus la cale alături de Călin Pop (cel în umbra căruia Marius a descoperit muzica) și de diverși colaboratori, un dialog al generațiilor cum puține există pe plan mondial.

Nu în ultimul rând, emisiunea dezvăluie activitatea de pedagog pe net a lui Marius, participarea la câteva concursuri chitaristice de top și colaborarea în diverse proiecte internaționale, de la jazz la metal.

(w882) Marius Pop

Realizatorul Doru Ionescu vă invită să urmăriţi  un fragment din ediţia din 14 octombrie:

***

Foto: Arhive personale

Realizator Doru Ionescu

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în livestreaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

6:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

Transmisiune directă

6:55 Imnul României

 
Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvr3