loader
Foto

Remix: sâmbătă vedem cum a renăscut POSADA ROCK

Sâmbătă, 30 iulie, la TVR 3 de la ora 22:00, ați putut urmări un reportaj de la POSADA ROCK, festivalul care în septembrie va purta straie de sărbătoare.

 

Remix

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În 22 – 25 octombrie 2011, unul dintre cele mai cunoscute concursuri naţionale de muzică rock, “Posada”, renăştea la Câmpulung Muscel. O manifestare care de la jumătatea anilor ’80 a cultivat zona underground – trupele nou apărute pe scenele de profil - conferind fiecărei titulaturi premiate un prim nivel de consacrare.

(w882) Arhivă

(w882) Rogvaiv

De-a lungul deceniilor, formaţiile ieşite în faţă acolo au înregistrat discuri, au câştigat şi alte concursuri, au întreprins turnee naţionale, au ajuns să cânte şi în străinătate. În anii ’90, se ajunsese chiar la două ediţii pe an – una de concurs şi o alta de recitaluri ale trupelor premiate la ediţia din anul precedent.

Criza showbiz-ului autohton s-a manifestat şi la Câmpulung Muscel, însă în 2011 festivalul a renăscut cu o nouă echipă de organizatori.

(w500) Afiş 2011

Reportajul de la acea ediţie conţine ample secvenţe live cu invitaţi ca ALTAR, TAINE, WHITE WALLS ori PHENOMENON, dar şi cu premianţii TARGET şi SHIFTING SANDS; de asemenea, interviuri cu ziarişti prezenţi în juriu (Alex Revenco, Doru Ionescu) şi lideri de grupuri (Andy Ionescu - TAINE, Andrei Bălaşa - PHENOMENON, Bogdan Trâmbaciu – SHIFTING SANDS).

(w882) Altar 2010

Altar - 2010

(w882) Taine

Taine

(w882) White Wall

White Walls

(w882) Phenomenon

Phenomenon

(w882) Andrei Bă

Andrei Bălaşa

(w882) Dirty S

Dirty Shirt

(w882) Lună Amar

Luna Amară

(w882) Goodbye to

Goodbye to Gravity

***

Foto: Arhive Personale

Realizator Doru Ionescu

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

11:00 Toţi împreună

*Emisiune în limba maghiară *Studioul teritorial Cluj

Producător Feketelaki Tibor

Transmisiune in regim de direct

12:50 Teleshopping-Publicitate

 
Disbioza, ediție specială

Disbioza, ediție specială "NutriInfo"

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Disbioza, un cuvânt mic, dar cu impact uriaș în sănătatea noastră. Este momentul să îi acordăm atenția cuvenită. Nu rata ediția specială ...

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

 

#tvr3