loader
Foto

Galerie foto

Remix: Dincolo de nori, un inel... Supersonic!

Al doilea episod al istoriei Holograf se transmite sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:00, la TVR 3. Cu imagini de arhivă inedite, unele nemaivăzute din anii '90.

 

Remix

Integrala Remix „Fan Holograf” urmărește grupul imediat după Revoluție, într-o Românie care începe să-și piardă busola după întâiul entuziasm general. Scenele se deschid pentru primele concerte în libertate, dar melomanii români descoperă muzica străină la posturile muzicale occidentale.

O perioadă cu oscilații la extreme pentru marile grupuri rock apărute din vremea comunistă. Fiecare și-a găsit debușeuri pe unde a putut, apoi a renăscut sau a dispărut în legendă... Holograf a avut un disc gata – zis 4, în fapt un maxisingle – dar și un chitarist Nuțu Olteanu pe picior de plecare. Îl înlocuiește perechea sa de la primul album Iris, Florin Ochescu.

(w882)

După peripeții la Londra și în Olanda, dar și lansarea celui mai metalist disc - „Banii vorbesc” - postul de chitarist rămâne din nou vacant. Romeo Dediu este alegerea câștigătoare, de astă dată pe termen lung.

(w882)

Apoi renașterea pe scenele de acasă: discul relansării - „Unplugged 69%” -, următorul opus de studio „Stai în poala mea” și mai cu seamă lansarea megahitului „Ți-am dat un inel”, care este de fapt buzduganul aruncat înaintea albumului „Supersonic”.

Atenție, imagini de arhivă inedite, unele nemaivăzute din anii '90! Intervievați: martorii oculari Dan Bittman, Edi Petroșel, Tino Furtună, Iulian Vrabete, Florin Ochescu, Nuțu Olteanu, Romeo Dediu, impresarul Aurel Mitran și jurnalistul Andrei Partoș. Și consilierul de serviciu, fanul nr 1 Ștefan Dumitraș!

 

 

17:00 Volei feminin-Campionatul National-Divizia A1-Play-off

*CS Dinamo Bucuresti-Volei Alba Blaj

Comentator Narcis Selaru

Producator Mihai Dionise

Transmisiune directa Bucuresti

19:00 Lumea de aproape

(redifuzare)*Studioul teritorial Timişoara

* Emisiunea abordează subiecte de interes regional şi se adresează unui public larg. Evenimentele importante, precum şi personalităţi de marcă ale regiunii sunt teme ale reportajelor Lumea de aproape.

Producător Cosmin Jitariuc

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3