loader
Foto

Galerie foto

Reprezentanții AFIR și APIA în platoul emisiunii „Oltenia la zi”

Joi, 2 aprilie, de la ora 17:00, în direct la TVR Craiova și TVR 3, în cadrul emisiunii „Oltenia la zi”, am aflat noutăți privind Planul Național de Dezvoltare Rurală 2014 / 2020.

 

Dana Preda
Oltenia la zi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Reprezentanții Agenției de Finanțare a Investițiilor Rurale și ai Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură din Dolj au fost invitații emisiunii Oltenia la zi de joi 2 aprilie. Aceștia au prezentat informații de actualitate din Planul Național de Dezvoltare Rurală 2014 / 2020, printre care noutăți privind instalarea tinerilor fermieri și efectele eliminării cotei de lapte la nivelul Uniunii Europene de la 1 aprilie.

Întrebările telespectatorilor - în direct la nr. de telefon 0251.50.61.61

În a doua parte a emisiunii am aflat detalii despre Caravana Învățământului Oltean organizată în liceele Olteniei de către Universitatea din Craiova.

12:50 Teleshopping-Publicitate

13:05 Cult@rt

*Studioul teritorial Timişoara

* Emisiunea CULT@rt aduce în faţa telespectatorilor personalităţi remarcabile din vestul ţării. Obiectivul nostru este acela ca, prin poveştile de viaţă şi prin realizările lor, aceşti oameni să inspire şi să devină posibile modele pentru telespectatori. Crezul nostru este că educaţia şi cultura reprezintă calea înspre o societate armonioasă şi decentă. De altfel, motto-ul emisiunii sintetizează fericit scopul acesteia: "În fond, cultura este sau ar trebui să fie o anumită formă de a iubi lumea şi de a spera." (Octavian Paler)

Invitata Adina Stefanescu-informatician

Producător Tania Tunas

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3