loader
Foto

Galerie foto

Reţeta ediţiei: fotbal şi fete la înălţime

Pe lângă sportul rege, la masa de discuţii a emisiunii În prelungiri poposesc fetele de la baschet şi cele de la volei, reprezentând două nou promovate ce şi-au depăşit condiţia, SCM Timişoara şi UVT Agroland!

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Fotbalul românesc trăieşte intens zilelele de dinaintea alegerilor pentru şefia FRF, candidaţii încercând să arunce în luptă ultimele argumente pentru câştigarea electorilor.

La fel de strânse rămân şi disputele ce pot decide titlul sau echipele retrogradate în Liga 1. Profesorul Jackie Ionescu va fi secondat în platou de agentul FIFA, Florin Iacob.(w500)

Baschetul feminin şi-a stabilit finala, campioana ediţiei trecute, Sepsi Sfântu Gheorghe urmând să întâlnească pe CSM Satu Mare în tentativa de a păstra titlul în Covasna. Pe de altă parte, nou promovata SCM Timişoara a învins rivala din Arad şi se va duela cu Alexandria pentru un nesperat loc 5.

Mihai Colda, antrenorul bănăţencelor va fi în studio alături de două jucătoare exponenţiale ale actualului proiect de la Timişoara, Monika Brosovski şi internaţionala Romina Filip.

Cu trei runde înaintea finalului din A1 la volei fete, profesorul Bogdan Paul şi Mihaela Ozun de la UVT Agroland Timişoara prefaţează nu numai etapa curentă, ci şi încearcă să contureze planurile pentru perioada următoare, la capătul unui sezon dominat în competiţia internă de CSM Bucureşti.

Reţeta emisiunii de sâmbătă, 14 aprilie, e completată de interviuri cu pugilistul profesionist Ronald Gavrilă, cu antrenorul handbalistelor de la SCM Craiova, Bogdan Burcea sau cu Iulian Stamate, jucătorul celor de la Potaissa Turda.

Emisiunea este difuzată la TVR 3, sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 11.00, TVR 3 ,de la ora 13.00 la TVR HD şi la TVR Timişoara de la 15.30, precum şi online pe tvrplus.ro.

(w882)

 

15:00 Cântec şi poveste

*Studioul teritorial Timişoara

* Emisiunea prezintă personalităţi ale folclorului din regiune.Pe lângă dialogul cu gazda emisiunii sunt evocate în imagini de arhivă tradiţiile locului. O emisiune în care descoperim poveştile de dincolo de cântec şi unde muzica populară se cântă live.

Producător Felicia Stoian

16:00 Forum economic

*Studioul teritorial Timişoara

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Producător Daniela Constantin

Transmisiune directă

 
Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvr3