loader
Foto

Sărbătoare la zi mare

De Paşti, sărbătorim în voie bună cu muzică populară, muzică uşoară românescă şi internaţională, romanţe dar şi muzică sârbească.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Tradiţia stopitului fetelor în a doua zi de Paşti este păstrată şi acum în Ardeal şi Banat... Stropitul reprezintă şi un bun prilej de întâlnire cu prietenii şi de petrecere.

Felicia Stoian şi Doriana Talpeş vă dau întâlnire pe malul Mureşului, la Arad alături de îndrăgiţi interpreţi din Timiş, Caraş Severin, Arad şi Hunedoara.

Un dialog muzical cu voie bună şi surprize între două generaţii de interpreţi: Dana Gruescu, Mona Lisa şi Radu Şufan, Cristian Fodor, Florin Boita şi Daniela Dudaş, Mihaela Petrovici, Dumitru Teleagă, Tinu Vereşezan şi instrumentistul Marius Cârnu.

Emisiunea specială "Cântec și Poveste" se difuzează luni 2.05.2016,  de la ora 14.00 pe TVR 3 iar de la ora 19.30 pe TVR Timișoara.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


9:00 Ziua buna de la Iasi

*Studioul teritorial Iaşi(simultan TVR Iasi)

*Unim romanii peste Prut

Moderatori Raluca Aftene & Laura Lucescu

Producător Andreea Știliuc

Transmisiune directă

9:55 Teleshopping-Publicitate

 

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvr3