loader
Foto

"Seară deschisă" cu premii și voie bună

Miercuri, 24 septembrie, de la ora 19:00, Alina Șerban și Doru Ciolacu, v-au invitat să le fiţi alături la o nouă ediţie a emisiunii "Seară deschisă" la TVR Craiova și TVR 3.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
ZI DE VARĂ, PÂNĂ-N SEARĂ / SEARĂ DESCHISĂ

Ediția este disponibilă online pe TVR+

În această ediție am vorbit cu Florin Epure - directorul executiv al Direcției Județene pentru Cultură Vâlcea și Simona Petrica - specialist în comunicare la Fundația PACT.

În cea de-a doua parte a emisiunii ne-a fost alături Elena Mayer - designer candy bar iar Constantin "Dodo" Lătărețu ne-a asigurat muzica și voia bună.

V-am așteptat și în această seară, de la ora 19:00, la TVR Craiova, TVR 3, dar și on-line pe www.tvrplus.ro, la o ediție cu premii, subiecte interesante și voie bună.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS șAndroid!

10:00 Telescoala in limba maghiara

(redifuzare)*Studioul teritorial Cluj

*Producător Feketelaki Tibor

10:55 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 
Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

”Dăruiește Românie!”, o nouă întâlnire cu artiști îndrăgiți, sâmbătă, la TVR 3

Victoria Cociaș, Ozana Barabancea, Alexandra Ungureanu, Andreea Toma, Doru Isăroiu & Red Parlament sunt așteptați de Carmen Târnoveanu la ...

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: luni, 15 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

 

#tvr3