loader
Foto

Galerie foto

Seară deschisă cu sport, teatru și muzică bună

Miercuri, 22 octombrie, de la ora 19:00, v-am invitat să urmăriți, emisiunea "Seară deschisă", în direct, la TVR Craiova, TVR 3, dar și on-line pe www.tvrplus.ro.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
ZI DE VARĂ, PÂNĂ-N SEARĂ / SEARĂ DESCHISĂ

Ediția este disponinilă online pe TVR+

În cadrul acestei ediții am aflat noutăți de la Silviu Obeanu - antrenor wushu, centură neagră 4 Duan, de la Clubul Sportiv Wu Quan Li S.C. Craiova, dar și de la tinerii campioni, care au venit cu 19 medalii de aur, Adrian Mihai și Andreea Ignat.

Alături de noi a fost și Haricleea Nicolau - secretarul literar de la Teatrul Național Craiova, iar în final v-am invitat la muzică populară alături de Zorina Chelu Bălan - câștigătoarea Trofeului Maria Tănase din 2013.

Pentru a intra în posesia premiilor oferite de librarie.net vă așteptăm să ne sunați și să intrați în direct cu noi, la numărul de telefon 0251.50.61.61.

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

15:00 Sport maxim

*Studioul teritorial Craiova

* Emisiunea « SPORT MAXIM » îşi propune să dezvăluie telespectatorilor performanţele sportive din regiunea Olteniei, şi totodată pe cei care, unii ştiuţi, alţii neştiuţi, au contribuit ca partea aceasta de ţară să fie una dintre cele mai bogate în rezultate de excepţie, pe plan regional, naţional şi internaţional. Nu întâmplător Oltenia a dat de-a lungul anilor performeri de nivel european sau mondial la majoritatea ramurilor sportive, iar Craiova este recunoscută pe plan naţional drept locul în care fotbalul este a doua religie.

Producător , moderator Valentin Pribeanu

Transmisiune în regim de direct

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3