loader
Foto

Sensuri și valori ale familiei, într-o nouă ediție "Dăruiește Românie!"

Carmen Târnoveanu te invită să Dăruieşti Românie împreună cu TVR Internaţional, vineri, 21 decembrie, de la ora 21.30. Vor fi cu noi Dida Drăgan, Cătălin Crişan, Ianna Novac, Octavian Dobrotă şi formaţia Alesis.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

TVR Internaţional Dăruieşte Românie!

Dăruiește Românie! este o producție de divertisment realizată de TVR Internaţional pentru românii de pretutindeni. Astfel, în fiecare seară de vineri, de la 21.30, la TVR Internaţional, artişti, vedete, personalităţi ale vieţii româneşti Dăruiesc Românie!, adică vă împărtăşesc bucurii, emoţii, trăiri, mărturisind propria povestea ca români.

***

De aceasta dată, vom încerca să parcurgem cât mai multe dintre înţelesurile celui mai frumos adăpost din Univers – familia, acolo unde fiecare dintre noi trăieşte iubirea necondiţionată. Ianna Novac şi Octavian Dobrotă formează o familie de 15 ani, iar Alina şi Romeo Negoiasa (Alesis) sunt împreună de mai bine de două decenii. Ca artişti, au trecut graniţele României de nenumărate ori, însă, tot de atâtea ori, au hotărât că, pentru ei, acasă nu poate fi decât România. De ce? Aflăm vineri, de la 21.30, la TVR Internaţional într-o nouă ediţie Dăruieşte Românie! în care Dida Drăgan şi Cătălin Crişan povestesc despre experieţele lor ca artişti români în străinătate înainte de 1989.

(w500) foto

Nu stiu ce am făcut atât de bun vreodată de am avut bucuria, ca pentru un ceas şi jumătate, să trăiesc în România unor oameni pentru care ţara aceasta, ţara noastră e totuna cu împlinirea fericită a unui destin. Eu zic să vă uitaţi, şi nu doar pentru poveşti, ci pentru forţa unor modele de reuşităeste invitația moderatorului emisiunii, Carmen Târnoveanu.

Dăruieşte Românie! va prezenta în fiecare vineri, de la 21.30, povestea românilor de pretutindeni, într-un format de divertisment pe care TVR Internaţional l-a pregătit pentru a aniversa 23 de ani de existenţă în viaţa românilor care trăiesc dincolo de graniţele României, fiind, în prezent, singurul canal de televiziune cu programe proprii şi specifice pentru românii din străinătate.

(w882) foto

Dăruieşte Românie!

Vineri, 21.30, TVR Internaţional

Moderator: Carmen Târnoveanu

Producători: Dan Paul Ionescu şi Carmen Târnoveanu

Coordonator proiect: Cristina Leorenţ

***

Emisiunea poate fi urmărită la ora difuzării şi online pe TVR+.

0:00 Se întâmplă acum

Producător Miruna Moraru

1:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Popasuri folclorice: Împreună pentru patrimoniul cultural

Sâmbătă 4 februarie, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 să revedeți ediția " Urme ale trecutului – Meșteșugul olăritului".

Școala de acasă - Hundorf, la Noaptea Albă a Galeriilor Târgu Mureș

"Picătura de cultură" de la TVR3 ne propune vineri, 3 februarie, de la ora 13:30, o plimbare în expoziția intitulată „Acasă: o lume între uitare ...

Volei din Liga Campionilor şi din campionatul intern, la TVR

Săptămână dedicată voleiului la postul public. Televiziunea Română transmite 5 meciuri de volei în perioada 1-5 februarie: 3 partide din ...