loader
Foto

Serie A: Tătărușanu și Milan - învinși; victorie pentru Napoli

AC Milan și Juventus nu se regăsesc în Serie A. Milanezii au fost învinși cu 5-2 pe teren propriu de Sassuolo, în timp ce Juve a pierdut cu 0-2 meciul disputat în comăania echipei Monza.

 

 

Formaţia AC Milan, cu portarul Ciprian Tătăruşanu integralist, a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 5-2, de echipa Sassuolo, în etapa a XX-a din campionatul Italiei.
Pentru Sassuolo au marcat Defrel (19), Frattesi (22), Berardi (30),  Lauriente (47 - penalti) şi Henrique (79).
Reuşitele formaţiei milaneze au fost semnate de Giroud (24) şi Origi (81).
AC Milan a avut două goluri anulate după consultarea VAR, prin Giroud (8) şi Rebic (54).
În clasament, AC Milan este pe locul 4, cu 38 de puncte, iar Sassuolo pe 16, cu 20 de puncte.
Juventus Torino nu se regăseşte după depunctarea dictată împotriva sa. Torinezii au pierdut în faţa Monzei după un meci în care oaspeţii au avut un gol anulat de VAR, la Caprari, în minutul 12, şi au deschis scorul prin Patrick Ciurria, în minutul 18.
Dany Mota a majorat diferenţa în minutul 39 şi Juventus nu a mai fost în stare să revină în meci. Piemontezii sunt clasaţi pe locul 13, cu 23 de puncte, iar Monza e pe 11, cu 25 de puncte.
Echipa italiană Napoli a învins duminică seara, pe teren propriu, formația AS Roma, scor 2-1, în etapa a 20-a din Serie A.
Napoli a deschis scorul în minutul 17 prin golgeterul nigerian Victor Osimhen. Intrat la pauză, El Shaarawy a egalat pentru Roma, în minutul 75, iar golul victoriei gazdelor a venit târziu, în minutul 86, atunci când a marcat Giovanni Simeone, un jucător care fusese introdus în joc abia în minutul 76.
Napoli are 53 de puncte și este lider autoritar în Italia, la 13 puncte de echipa de pe locul secund, Inter Milano.
Într-un alt meci disputat duminică în cadrul etapei a 20-a, Lazio și AC Fiorentina au încheiat la egalitate, scor 1-1. Nicolo Casale a deschis scorul pentru gazde în minutul 8, iar Nicolas Gonzalez a egalat pentru oaspeți în minutul 49.
Ștefan Radu nu a fost convocat pentru această partidă.

 

8:00 Telematinal

(II) (simultan TVR Moldova)

Moderatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminița Popa

Transmisiune directă

8:55 Teleshopping-Publicitate

 
Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvr3