loader
Foto

Snarky Puppy pe scena Festivalului de la Gărâna

În 2015, la Gărâna Jazz Festival au concertat şi trei câștigători de premii Grammy: Gonzalo Rubalcaba, Stanley Clarke şi Snarky Puppy. Concertul Snarky Puppy a fost prezentat la TVR 3 în emisiunea „Cap de afiş”, joi, 21 aprilie, de la ora 18:00.

 

Cap de Afiş

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Gărâna Jazz Festival, cel mai important eveniment open-air de jazz din centrul și estul Europei, a avut loc în perioada 9-12 iulie 2015. Festivalul se desfășoară anual în Poiana Lupului, în localitatea Gărâna din Munții Semenic, Caraș-Severin.

Publicul pasionat de jazz fusion și funk jazz a primit cu braţele deschise concertul susţinut de formația Snarky Puppy, câștigătoare a premiului Grammy în 2014 pentru “Best RnB Performance”.

Formaţia americană Snarky Puppy a fost înfiinţată în anul 2004. Acum, formaţia numără aproape 40 de muzicieni, majoritatea absolvenţi ai faimoasei şcoli de muzică de la University of North Texas.

Cap de afiş (TVR Timişoara)

TVR 3 - joi, 21 aprilie, ora 18:00

 

17:00 Telejurnal regional

* Studioul teritorial Timișoara

* Producator Marius Graţian Barbos

Transmisiune directă

17:30 Lumea de aproape

*Studioul teritorial Timişoara

* Emisiunea abordează subiecte de interes regional şi se adresează unui public larg. Evenimentele importante, precum şi personalităţi de marcă ale regiunii sunt teme ale reportajelor Lumea de aproape.

Producător Cosmin Jitariuc

 

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvr3