loader
Foto

Galerie foto

Spirit și Credință: "Întoarcerea fiului risipitor"

Sâmbătă, 25 februarie, de la ora 8:00, la Spirit şi Credinţă, s-a discutat despre întoarcerea acasă, despre momentele de rătăcire, pe care fiecare dintre noi le trăim, dar şi despre momentele de revenire.

 

Spirit și credință

Editia este disponibila online pe TVR+.

Moderatorul emisiunii, părintele Adrian Stănulică, împreună cu invitații săi: GEORGIANA CEAUȘILĂ - consilier dezvoltare personală și părintele MARIUS BÎRLĂDEANU - Parohia Rovine din  Craiova, va porni dialogul de la o parabolă cunoscută din Noul Testament și anume, Parabola Fiului Risipitor. O pericopă evanghelică deosebit de ziditoare, care ne ajută să înțelegem ce este mult folositor pentru urcușul nostru sufletesc spre Înviere, ca ridicare din păcat și ca bucurie a întâlnirii noastre cu Hristos Domnul.

Evanghelia Duminicii Fiului risipitor are o legătură deosebită cu însăşi Taina pocăinţei, adică Taina mărturisirii și iertării păcatelor sau Taina spovedaniei, care este, de fapt, Taina împăcării omului cu Dumnezeu.

Urmăriţi emisiunea "Spirit şi Credinţă" sâmbătă, 25 februarie, de la ora 8:00, la TVR 3.

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvr3