loader
Foto

Start Festivalului Internaţional de Literatură de la Timişoara

„La Vest de Est/ La Est de Vest”, Festivalul Internaţional de Literatură de la Timişoara, a ajuns la ediţia cu numărul 3.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Festivalul se desfăşoară în perioada 22-24 octombrie, la Sala Barocă a Muzeului de Artă.

Ediţia 2014 are invitaţi scriitori din Ungaria, Croaţia, Franţa, Albania, Marea Britanie, Elveţia şi, fireşte, România. Vor fi prezenţi, la Timişoara, nume importante ale literaturii europene care pledează, prin cărţi şi atitudine, pentru...citit, ca exerciţiu fundamental al existenţei.

Amănunte despre eveniment am primit, în direct, dinspre organizatori: Ioana Gruenwald, Oana Boca Stănescu şi Raluca Selejan.

Campionatul Mondial de Karate SKDUN, ediţia a XXII-a, s-a desfăşurat, de curând, în Polonia. Au participat aproximativ 1100 de sportivi din 30 de ţări.

Şcoala de Arte Marţiale Nippon M Timişoara a adus oraşului de pe Bega nu mai puţin de şase medalii dintre care una de aur, trei de argint şi una de bronz. Ne-au fost alături, în această seară, Alexandra Oprescu şi Marius Ţăran, posesori ai trofeelor, dar şi sensei Mircea Dragu, cel care se ocupă, de ani buni încoace, de pregătirea lotului.

Emisiunea Ora regiunii se difuzează în direct pe TVR Timișoara și TVR3 luni 20.10.2014 la ora 20.00 (cu reluare pe TVR3 și TVR Timișoara marți 21.10.2014 la orele 10.00 și respectiv 11.00).

4:00 Toţi împreună (R)

* Producător Bartha Ágnes

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

15 ani fără Valeria Peter Predescu

15 ani fără Valeria Peter Predescu

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie 2023, de la ora 15:00, la TVR 3, vă invităm să urmăriți o ediție cu totul specială a emisiunii "Cântec și Poveste".

 

#tvr3