loader
Foto

Galerie foto

"Tableta de Sănătate": De ce nu e bine să ne încredem în frumusețea din reviste

În noul format al emisiunii "Tableta de sănătate" inaugurăm în premieră la TVR o rubrică permanentă de medicină plastică  susținută de dr. Raul Chioibaș - chirurg plastician.

 

Iren Alexoi
Veronica Mihoc
Tableta de sănătate

Emisiunea "Tableta de sănătate" mai adaugă un membru în echipă, dr. Raul Chioibaș - chirurg plastician.

În rubrica permanentă de medicină plastică, dr. Chioibaș informează publicul despre noutățile din domeniul esteticii și chirurgiei plastice, avantajele dar și dezavantajele anumitor intervenții. De asemenea ne prezintă modalitățile pe care le avem la îndemână pentru a ne menține frumusețea o perioadă cât mai îndelungată.

(w882)

În această ediție, dr. Raul Chioibaș demontează mitul frumuseții pe care o regăsim în paginile de revistă.

Astfel, aflăm cât la sută este intervenția doctorului estetician și cât a „doctorului fotoshop” asupra modelelor pe care le admirăm în publicațiile de modă și după a căror perfecțiune tânjesc multe dintre cititoare.

“O pacientă la 35 de ani a venit la mine în cabinet și mi-a spus că vrea să arate ca o fată de 18 ani din revistă. Această atitudine este drumul sigur către un eșec postintervenție. Trebuie să fim realiști. Estetica nu te poate face frumoasă, ci poate îmbunătăți anumite părți cu care ai fost înzestrat de la natură. Dar ca să ai rezultate satisfăcătoare trebuie să primești sfaturile unui specialist.” - dr. Raul Chioibaș.

Emisiunea se difuzează în premieră pe TVR3 joi 30.01.14 la ora 21.30 (cu reluare vineri 31.01.14 la ora 11.00) iar pe TVR Timișoara sâmbătă 1.02.14 la ora 19.30 (cu reluare duminică 2.02 la ora 10.30) .

3:00 Cântec şi poveste (R)

*Best of *Studioul teritorial Iasi

Producător Horia Gumeni

(Reluare)

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3