loader
Foto

Tableta de sănătate: Glaucomul și Cataracta

Marți, 13 mai, de la ora 19:00 la Tableta de sănătate pe TVR 3 și TVR Craiova stăm de vorba cu dr. Georgeta Mercuț - medic primar oftalmolog

 

RAMONA SĂSEANU
Tableta de sănătate

UPDATE: Această ediție este disponibilă online pe TVR+

În cadrul ediției de marți, 13 mai a Tabletei de sănătate, invitatul Ramonei Moroșanu în platoul TVR Craiova este dr. Georgeta Mercuț - medic primar oftalmolog.

Vom afla mai mute despre două afecțiuni oculare frecvent întâlnite: glaucomul și cataractă. Care este cel mai indicat tratament și ce operații chirurgicale pot ameliora sau chiar vindeca complet pacienții ce suferă de aceste afecțiuni aflați în această ediție a emisunii Tableta de sănătate.

Sunați la telefonul telespectatorului: 0742.00.98.66, pentru a afla mai multe detalii legate de aceste tratamente.

17:30 În prelungiri

*Studioul teritorial Timişoara

*Emisiunea prezintă actualitatea sportivă , problemele sportului din zonă, sportul de ieri şi de azi prin prezenţa în studio a unor personalităţi sportive în activitate sau unor foste glorii ale sportului, materiale filmate şi invitaţi despre ramuri sportive mai puţin cunoscute şi practicate.

Producător Florin Mihoc

18:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3