loader
Foto

Galerie foto

Teatrele de provincie - teatre provinciale?

TVR 3 vă invită la o  incursiune în viaţa teatrelor mici din zona Moldovei, în emisiunea „Cap de afiș”, marţi, 12 iunie, de la ora 20.00.

 

Cap de Afiş

Trei teatre se  străduiesc să îşi depăşească statutul de “teatre de provincie”. Nu este uşor ca, având doar 4 actori, să poţi juca multe roluri şi să aduci public în sala de spectacol. Dar se întâmplă la Focşani, la Teatrul „Mr. Gh. Pastia”, acolo unde pasiunea face ca artiştii să treacă de la Cehov la Păcală foarte uşor.

(w882)

Şi la Teatrul „V.I. Popa” din Bârlad, un alt teatru de tradiţie, spectacolele reuşesc să aducă în sală atât public tânăr, cât şi pe cei care s-au obişnuit cu reprezentaţiile actorilor bârlădeni.

(w882)

Încă la început de drum, Teatrul "Matei Vișniec" din Suceava se poate mândri cu câteva reuşite: 10 piese în repertoriu în numai doi ani de la debut, colaborări cu regizori tineri şi organizarea unei noi ediţii a Zilelor Teatrului - eveniment de marcă pentru judeţul Suceava.

(w882)

 

13:00 Selfie

*Studioul teritorial Timișoara

* SELFIE are în vedere artiști, muzicieni, tineri pasionați de știință sau de afaceri sau voluntari în diverse domenii. Aceștia se vor prezenta singuri, în maniera unui AUTOportret și vor spune despre ei lucrurile care consideră că ii fac speciali.Emisiunea se adresează unui public deschis, interesat de poveștile acestor oameni, care are cam aceeași vârsta ca și protagoniștii. SELFIE este o emisiune dinamică, neconvențională, în care orice este posibil!

*Invitata Ana Maria Ursu

Producător Roxana Morun

13:30 Dăruieşte Românie!

* Carmen Târnoveanu vă provoacă să dăruiți Românie, în fiecare sâmbătă, de la ora 13.30, la TVR 3.

Parada tuturor artiștilor români se vede acum la TVR 3, în emisiunea Dăruiește Românie! în care vom promova oamenii talentați ai României, de peste tot din țară și din străinătate.

Regizor tv Manuela Apostol

Moderator, producător Carmen Târnoveanu

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3