loader
Foto

“Topul firmelor timişene”: clasamentul a reunit aproape 6.000 de firme

Săptămâna trecută Centrul Regional de Afaceri a găzduit “Topul firmelor timişene”. Clasamentul a reunit aproape 6.000 de firme.

 

UPDATE: Ediția din 23 octombrie este disponibilă online pe TVR+

Unităţile de cercetare şi învăţământ şi firmele care au dovedit un înalt grad de creativitate în domeniul lor de activitate au fost recompensate cu Trofeul Creativităţii.

Premiate au fost şi universităţile timişene, în cadrul sectiunii Topul Instituţiilor de Învăţământ Superior, aflat la a şasea ediţie.Firmele care, în ultimii patru ani, s-au clasat pe unul dintre primele trei locuri în Top au fost recompensate cu Distincţia de Excelenţă.

În plus au fost acordate premii firmelor care împlinesc 20 de ani de activitate. Printre acestea s-a numărat si TVR Timişoara.

De la doamna Florica Chiriţă, director generat al Camerei de Comert , Industrie şi Agricultură Timiş, vom afla care au fost criteriile pe baza carora s-a realizat acest top, iar Sabin Ciontea, managerul uneia dintre firmele premiate, ne va spune ce trebuie să faci ca să ajungi în top.

AMIFRAN este cea de-a douzeci şi doua întâlnire teatrală a tinerilor francofoni din România cu colegi de generaţie din Europa, Canada şi Rusia.

Evenimentul se înscrie în tiparele deja consacrate: 250 de liceeni, 23 de spectacole, 9 ore de atelier conduse de 15 animatori profesionişti din strainătate şi din ţară, un spectacol al atelierelor cu rol de evaluare şi diseminare, 8 dezbateri pe tema spectacolelor vizionate, un concurs-spectacol dedicat unui dramaturg francez, un concurs de fotografie cu tema "Au-delà du rideau", un cotidian al festivalului redactat de elevi ("Girouette de la nuit"), câteva trasee culturale prin oras şi altele.

Spectacolele, dezbaterile şi o parte dintre ateliere se vor desfăşura pe scena mare a Teatrului Clasic "Ioan Slvici", un privilegiu pe care tinerii nu numai că îl apreciază în mod deosebit, dar se străduiesc să îl fructifice la maxim.

Poveşti frumoase despre festival, aflăm chiar de la părintele acestuia, profesorul Florin Didilescu, directorul Bibliotecii Judeţene Arad.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, joi 23.10.2014 la ora 20.00 (cu reluare pe TVR3 și TVR Timișoara vineri 24.10.2014 la orele 10.00 și respectiv 11.00).

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

8:45 Lumină din lumină

*Celebrări greco-catolice

Transmisiune directă Blaj

9:55 Teleshopping-Publicitate

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu se difuzează marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

15 ani fără Valeria Peter Predescu

15 ani fără Valeria Peter Predescu

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie 2023, de la ora 15:00, la TVR 3, vă invităm să urmăriți o ediție cu totul specială a emisiunii "Cântec și Poveste".

22 aprilie,

22 aprilie, "Ziua Pământului" | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ce-i dăruim planetei de ziua ei? Cum îndreptăm răul făcut prin poluare şi defrişări? Cum se măsoară calitatea aerului? Am căutat răspunsuri ...

 

#tvr3