loader
Foto

Galerie foto

Trupa „Distinto” în concert, miercuri la “Cap de Afiş”

Miercuri, 14 octombrie, de la ora 18.00, la TVR 3 aţi fost invitaţi la concertul primei trupe pop-opera din România, Distinto.

 

Picătura de cultură

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Trupa a susţinut un concert în iulie, la Reghin. Mureşenii au putut auzi piese celebre precum „My Way”, „Home to Mamma” sau „Luna Rossa” şi „Luna Mezz’o Mare” în interpretarea celor trei solişti ai formaţiei.

În programul concertului s-au mai aflat şi câteva colaje foarte bine concepute şi orchestrate: RMA (FREEDOM, BURNING LOVE, MORENA), MEDLEY OPERA (CARMEN, ELIXIRUL DRAGOSTEI, RIGOLETTO, NABUCCO, AIDA) şi BALLA, dar şi două colaje din folclorul rusesc şi cel mexican.

(w882) Distinto l

După debutul  trupei din 2008, a urmat o serie de concerte impresionante, precum deschiderea concertului "Noaptea celor 5 tenori" la Sala Palatului din Bucureşti, "Concertul de Crăciun" organizat de Filarmonica "George Enescu" din Bucureşti, recitalul din spectacolul "Marele Concert al Verii" la Opera din Braşov, concertele cu Francesco Napoli de la Sala Palatului, prezenţa la festivalul “Zilele Brâncovenilor 2011” la Palatul Mogoşoaia şi recitaluri în stagiunile diferitelor Filarmonici din ţară, dar şi în stagiunea Operei Naţionale Bucureşti.

Cei trei solişti ai primei trupe pop-opera din România au colaborat, de-a lungul timpului, artişti de renume, atât pe piaţa românească, cât şi pe cea internaţională: sopranele Felicia Filip şi Daniela Vlădescu, Ianna Novac, Nicola, Anna Lesko, dar şi cu celebrii interpreţi Francesco Napoli şi Adrian Romcescu.

Concertul integral al celor de la „Distinto” poate fi văzut doar la TVR 3 şi TVR Tg. Mureş, în emisiunea Cap de Afiş. La TVR Tg. Mureş emisiunea se difuzează joi, 15 octombrie, de la ora 18.45.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

18:00 Se întâmplă acum

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

Transmisiune directă

19:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3