loader
Foto

TVR Timişoara sărbătoreşte 20 de ani de emisie

TVR Timişoara împlineşte vineri, 17 octombrie 2014, 20 de ani de existenţă; 20 de ani de la prima transmisie; 20 de ani pe scena media din vestul ţării.

 

TVR Timişoara, de 20 de ani pe scenă!

De ziua noastră, urcăm pe scenă, împreună cu cel care s-a lansat pe scena TVR Timişoara, Antonio Passarelli.

Vineri, de la ora 20.00, vă invităm să urmăriţi în direct, la TVR Timişoara şi TVR3, o ediţie de top a emisiunii „Ora Regiunii”, în care vă veţi întâlni cu vedetele TVR Timişoara şi veţi afla poveşti, întâmplări, ştiri din culise.

Şi, pentru că emitem zilnic din Timişoara, de ziua noastră dăruim oraşului un cadou special: „Mărturii din oraşul minunilor”, un videoclip realizat de TVR Timişoara şi regizat de Andrei Boroşovici, cu o compoziţie muzicală semnată de Adrian Mardan.

Duminică vă aşteptăm cu o surpriză aniversară „în paşi de dans”. Urmăriţi-ne pe TVR Timişoara şi TVR3 de la ora 19.00, când vom transmite în direct „Concursul Internaţional de Dans Sportiv – Timişoara Open Championship”.

Suntem, de 20 de ani, pe scenă!


***

Despre TVR Timişoara. TVR Timişoara emite din 17 octombrie 1994 şi acoperă judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş. TVR Timişoara reflectă evenimentele din regiune şi difuzează ştiri, filme documentare, talk-show-uri sociale, emisiuni de cultură, divertisment, transmisiuni sportive. TVR Timişoara transmite zilnic între orele 7.30-14.00 şi 17.00-22.30, pe canalul regional şi contribuie cu producţii proprii la portofoliul de programe al celorlalte canale ale TVR: TVR1, TVR3 şi TVR Internaţional.

Echipa TVR Timişoara

www.facebook.com/TVRTimisoara

14:00 Tableta de sănătate

*Studioul teritorial Iaşi

* Medici de diferite specialități vin în studioul TVR Iași cu cele mai bune indicații și recomandări, temele alese fiind întotdeauna de actualitate. În plus, în această emisiune promovăm reușitele medicale din zona Moldovei, un stil de viață echilibrat și importanța prevenției.

Adolescența, o întrebare fără răspuns?

Producător Claudia Dănăilă

14:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

Producator Ovidiu Mihaiuc

 
Disbioza, ediție specială

Disbioza, ediție specială "NutriInfo"

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Disbioza, un cuvânt mic, dar cu impact uriaș în sănătatea noastră. Este momentul să îi acordăm atenția cuvenită. Nu rata ediția specială ...

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

 

#tvr3