loader
Foto

Galerie foto

Un Remix BRAMBURA cu MIRCEA VINTILĂ

Duminică 3 aprilie, de la ora 22.00, la TVR 3, primul concert BRAMBURA și multă arhivă MIRCEA VINTILĂ. Comentată!

 

Remix

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În toamna lui 2003, emisiunea Remix s-a reinventat într-un nou format, Rock Forum. Iar una dintre primele ediții a fost organizată și filmată în 26 noiembrie, avându-l ca invitat pe MIRCEA VINTILĂ, o avanpremieră la lansarea discografică din 11 decembrie („Toți într-o barcă”). Ocazie cu care cantautorul a susținut primul concert cu noul său grup, pe care l-a numit BRAMBURA, în premieră, pentru emisiunea Remix!

Întâlnirea din club a debutat cu o proiecție de imagini de arhivă (prezente din belșug și în emisiune), incluzând filmări din 1973, 1975, 1980 (inclusiv în aranjament folk-pop, pop-rock cu BASORELIEF), 1993 (o primă formulă PASĂREA COLIBRI de la festivalul „Om bun”, incluzându-l și pe Vasile Șeicaru), 2000 (Casa Eliad) clipuri ale pieselor „Noroc Cecer”, „Bricheta lui Fănel” și proaspătul lansatul „Cu tine prin New York”.

(w882) Mircea Vin

După interviul cu Ciocu, cum îl alintă prietenii, și câteva declarații ale membrilor trupei (Gelu Ionescu – claviaturi, Eugen Caminschi – chitară, Cătălin Crețeanu – bas și Elena Pavel – voce), publicul prezent a asistat la primul concert oficial BRAMBURA. O întâlnire memorabilă pentru toți cei prezenți, iar pentru portofoliul emisiunii Remix, cu un termen la modă – o ediție de colecție.

(w882) Mircea Vin

Declarații inedite în contextul generației de aur a folk-ului românesc, din 1968 încoace, care n-au ocolit, firește, evenimente deosebite din viața artistică a invitatului precum câștigarea festivalului „Primăvara baladelor” împreună cu Dan Chebac, colaborările cu Cenaclul „Flacăra”, cu Florian Pittiș și inevitabil cu PASĂREA COLIBRI.

(w882) Mircea Vin

Realizator Doru Ionescu

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)
 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3