loader
Foto

Galerie foto

Vara de la Euro trece prin Insulele Feroe

Echipa naţională de fotbal a României s-a văzut nevoită să joace meciuri decisive pentru calificarea la turneul final al Campionatului European contra Finlandei şi Insulelor Feroe.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Un scenariu greu de imaginat pe vremea „generaţiei de aur” al cărei reprezentant, Iosif Rotariu, vine să dezbată problema în cadrul emisiunii „În prelungiri”.

Îl va completa un alt fost „tricolor”, fotbalist reprezentativ pentru judeţul Arad şi actual component al staffului UTA-ei, Claudiu Drăgan.(w500)

Evident, emisiunea va dezbate şi etapa de ligă secundă, cu precădere meciurile în care sunt implicate echipele din zona de sud-vest a ţării: FC Caransebeş – UTA BD, Metalul Reşiţa – Chindia Târgovişte şi FC Bihor – Şoimii Pâncota.

Chiar dacă liga întâi de fotbal este în pauză, ACS Poli Timişoara se va bucura de atenţia cuvenită, emisiunea oferindu-vă imagini şi reacţii de la amicalul disputat de alb-violeţi la Belgrad, cu echipa de primă ligă din Serbia, Rad.

În partea a doua a emisiunii, vom dialoga cu boxerul ce vrea să îi calce pe urme lui Lucian Bute. Timişoreanul Flavius Biea este pregătit în Canada de echipa ce l-a format la profesionism şi pe amintitul campion român şi ne va expune planurile sale pentru viitorul apropiat.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 10.10.2015 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 11.10.2015 de la 1.45.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

 

 

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

2:00 La sfatul popular (R)

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraş... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

(Reluare)
 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3