loader
Foto

"Vară pentru voi", în aer liber | VIDEO

Anca Medeleanu vă invită să revedeți o ediție cu totul și cu totul specială "Vară pentru voi" difuzată pe 1 iulie, la TVR Iași și TVR 3.

 

Vară pentru voi

Muzeul de Artă din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași organizează, începând de 1 iulie, expoziția „Potențial și abis II”, semnată de sculptorul Mircea Roman și pictorița Florentina Voichi. Vasile Arhire ne-a spus mai multe despre evenimentul în care șapte sculpturi monumentale vor dialoga, în plan artistic, cu nouă picturi.

(w882) iasi

Teodora Panainte, solistă de muzică populară din Vaslui a venit cu două premiere la distanță de o zi: a susţinut dizertaţia la UAIC pentru masterul în Filosofie Aplicată și Management Cultural, iar pe 1 iulie a lansat în premieră naţională la TVR Iaşi, cel mai recent videoclip, realizat împreună cu Orchestra Moldovlaska.

(w882) iasi

Adrian Covăsnianu este doctor în geografie, face parte din Asociaţia “Moldova vrea autostradă”, şi este consilier onorific la Ministerul Transporturilor. Din această poziţie, ne-a oferit, cele mai proaspete informaţii despre marile proiecte de infrastructură din zona Moldovei.

"Vară pentru voi" - miercuri, de la ora 16.00, în direct pe TVR Iaşi, TVR 3

20:00 Din arhiva TVR

*Best of

Producator Irninis Miricioiu

21:00 Cântec şi poveste

*Best of *Studioul teritorial Iasi

Producător Horia Gumeni

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3