loader
Foto

Galerie foto

Vatra Gugulanilor este izvor nesecat de instrumentişti valoroşi

În această ediție ne intâlnim cu Sorin Dumbravă.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

În ţinutul Caransebeşului de la Luţă Ioviţă şi până în zilele noastre s-au plamădit generaţii succesive de instrumentişti celebri.

Vă propunem o adevărată incursiune muzicală împreună cu instrumentistul Sorin Dumbravă pornind de la primul său dascăl, renumitul taragotist Remus Bistriţa şi pană la orchestra CFR Caransebeş şi Ansamblul Timişul al Casei de Cultură din Timişoara!

Însoţim povestea şi cu cântecele solistei Carmen Popovici Dumbravă!

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi, 22.03.2018, de la ora 19.00 (cu reluare vineri 23.03.2018 de la orele 2.00 și 9.00), iar pe TVR Timişoara duminică, 25.03.2018, de la ora 18.30 (cu reluare sâmbătă 31.03.2018 de la ora 12.30).

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.

(w882)

4:00 Toţi împreună (R)

* Studioul teritorial Timişoara/Craiova

*Magazin interetnic în limbile minorităţilor *Alte minorităţi

Producător Miodrag Obradov

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 

"Schițe urbane", la TVR Târgu Mureș și TVR 3

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O ediție a emisiunii "Schițe urbane" a fost difuzată luni 15  aprilie, la TVR Târgu Mureș - ora 18.20. O puteți urmări, în reluare, vineri, pe ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvr3