loader
Foto

Viața la țară: Oltenia Vinicolă

Sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 07:00, la TVR 3, vă invităm la o nouă ediție a emisiunii "Viața la țară" cu Simona Carauleanu.

 

Simona Carauleanu
VIAȚA LA ȚARĂ

Sectorul vinicol din România s-a dezvoltat considerabil în ultimii ani, cu ajutorul  fondurilor europene și a oamenilor cu bani care au investit în acest domeniu.

Oltenia ocupă un loc fruntaş în producţia de vin.

Vinurile de Segarcea, Drăgăşani sau Sâmbureşti sunt un exemplu de luat în seamă.

(w882) Viata la t

Cum se poate face performanță în acest domeniu și cum poate deveni Oltenia mica Românie vinicolă, aflăm din această ediție.

(w882) Viata la t

4:00 Toţi împreună (R)

*Studioul teritorial Cluj

*Emisiune în limba maghiară *Studioul teritorial Cluj

Producător Feketelaki Tibor

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3