loader
Foto

Viitorul fotbalului românesc depinde de prezentul micilor fotbalişti

Ediţia de marţi, 22 aprilie, ora 18:30, la TVR Cluj, a emisiunii „Dincolo de sport”, este dedicată fotbalului la nivel de copii şi juniori, văzut şi analizat din perspectiva dificultăţilor cu care se confruntă cluburile private.

 

Miruna Pop
Dincolo de sport

Alexandru Pilu Bănoi, în postura de realizator, şi Miruna Pop, în cea de moderator, vă invită la o ediţie a emisiunii „Dincolo de sport”, ediţie dedicată fotbalului juvenil, cu frumuseţea şi inocenţa lui, dar şi cu dificultăţile inerente cu care se confruntă un club privat. Managerul Clubului Sportiv “Luceafărul 2000”, împreună cu antrenorii Adrian Truşcă şi Călin Budişan, ne vor oferi o imagine fidelă a fotbalului la nivelul centrelor de copii şi juniori.

“Poveştile lu’ Pilu” continuă cu un nou episod. Personajul principal al poveştii de astăzi este fosta internaţională de handbal Anamaria Stetz-Grozav. Experienţa acumulată în campionatul intern, la echipele din Baia Mare şi Cluj-Napoca, dar şi în puternicul campionat francez, la echipele din Nantes, Dijon şi Montpelier, se dovedeşte acum extrem de importantă când este pusă în practică de Anamaria Stetz-Grozav la Clubul Sportiv Ocna Mureş, unde încearcă să facă performanţă alături de soţul ei, Corneliu Stelian Grozav, antrenorul echipei de volei de la acelaşi club.

Emisiunea poate fi urmărită, în reluare, la TVR 3, marţi, 22 aprilie, de la ora 22:00, la TVR Cluj, miercuri, 23 aprilie, de la ora 15:00, şi online la adresa tvrplus.ro/live-tvr-cluj.

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

1:50 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 
„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi celebrează peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...

Provocările antreprenorilor mureșeni

Provocările antreprenorilor mureșeni

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

Vineri, 26 aprilie, de la ora 16:00, la TVR 3, aflăm la "Forum economic" care sunt provocările antreprenorilor mureșeni.

 

#tvr3