loader
Foto

Galerie foto

Visul unei nopți de iarnă cu Raul Kușak

La „Remix” ne întâlnim sâmbătă, 10 februarie, de la ora 22.00, la TVR 3 şi online pe TVR+, cu Raul Kuşak, unul dintre cei mai importanţi claviaturişti pop-rock din România.

 

Remix

Unul dintre cei mai importanţi claviaturişti pop-rock din România, Raul Kuşak a început afirmarea în forţă, cu două trupe metal rock din Zalău, premiate la concursurile naţionale. Ajunge în anii 90 în Bucureşti, unde absolvă Academia de Muzică.

De-a lungul anilor, a apărut în filmări „Remix” cu Vama Veche, Urban Unit, Platonic, Midnight Express, Blues Opened Version, Aievea, AG Weinberger, Blazzaj, Vali „Sir Blues” Răcilă... și firește, în nopțile Festivalului de Blues de la Sighişoara.

(w882) remix

În 2004, cântând peste vară, seară de seară, la o terasă din Vama Veche, a propus echipei „Remix” un concert la răsăritul soarelui, pe plajă. După difuzare și ecourile sale, ne-a ambiţionat. Așa că, după doi ani, i-am propus noi o filmare, pe malul complexului lacustru Razelm, la Jurilovca.

(w882) remix

Dacă primul a avut parte de numeroşi spectatori, al doilea concert a fost susţinut în surdină şi ascultat la căşti, pentru a nu deranja vieţuitoarele - singurii martori la acea oră.

Raul Kuşak - "Argamum. Dobrogea eternă"

***

Foto: arhiva personală, facebook

Realizator: Doru Ionescu

Emisiunea poate fi urmărită şi în livestreaming pe TVR+.

13:00 Selfie

*Studioul teritorial Timișoara

* SELFIE are în vedere artiști, muzicieni, tineri pasionați de știință sau de afaceri sau voluntari în diverse domenii. Aceștia se vor prezenta singuri, în maniera unui AUTOportret și vor spune despre ei lucrurile care consideră că ii fac speciali.Emisiunea se adresează unui public deschis, interesat de poveștile acestor oameni, care are cam aceeași vârsta ca și protagoniștii. SELFIE este o emisiune dinamică, neconvențională, în care orice este posibil!

*Invitata Ana Maria Ursu

Producător Roxana Morun

13:30 Dăruieşte Românie!

* Carmen Târnoveanu vă provoacă să dăruiți Românie, în fiecare sâmbătă, de la ora 13.30, la TVR 3.

Parada tuturor artiștilor români se vede acum la TVR 3, în emisiunea Dăruiește Românie! în care vom promova oamenii talentați ai României, de peste tot din țară și din străinătate.

Regizor tv Manuela Apostol

Moderator, producător Carmen Târnoveanu

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3