loader
Foto

"Zestrea Domniţei Ralu", sâmbătă la TVRi

Seria Haiducilor continuă cu filmul „Zestrea Domniţei Ralu” la TVR Internațional, sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 23.00.

 

Filmul românesc la TVRi

„Zestrea Domniţei Ralu” este al V-lea film din "seria Haiducilor" ce ne poartă în atmosfera Munteniei începutului secolului al XIX-lea, în plină epocă fanariotă.

(w882) ralu

După o spectaculoasă evadare din temniţă, pusă la cale de tovarăşii săi, Anghel Şaptecai, căpetenia haiducilor, porneşte pe urmele domniţei Ralu şi a zestrei ei de un milion de galbeni.

Aventurile îi poartă pe haiduci la Viena, unde domniţa a cumpărat o casetă cu bijuterii, care va deveni motiv de discordie şi de lupte pe viaţă şi pe moarte.

***

România
, 1971

Regia: Dinu Cocea

Scenariul: Eugen Barbu, Mihai Opriş

Cu: Florin Piersic, Marga Barbu, Toma Caragiu, Aimee Iacobescu, Constantin Codrescu, Florin Scărlătescu

* ACEST PROGRAM POATE FI VIZIONAT DE COPIII ÎN VÂRSTĂ DE PÂNĂ LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU ÎMPREUNĂ CU PĂRINŢII ORI FAMILIA (AP)

4:00 Toţi împreună (R)

*Studioul teritorial Cluj

*Emisiune în limba maghiară *Studioul teritorial Cluj

Producător Feketelaki Tibor

(Reluare)

5:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător, prezentator Miruna Moraru

 
Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

 

#tvr3