loader
Foto

World Vision - ajutor de urgență pentru copiii vulnerabili din Ucraina

World Vision oferă intervenție pentru refugiații ucraineni prin intermediul organizației din România care coordonează toate ajutoarele și serviiciile oferite în România, cât și în țările vecine, inclusiv Ucraina.

 

La o lună de la izbucnirea conflictului din Ucraina, unu din cinci copii a fugit cu familia – 1,5 milioane de copii din totalul de aproximativ 6.5 milioane de copii. Cel puțin 75 de copii au murit, iar 99 au fost răniți în urma atacurilor militare.

World Vision oferă intervenție pentru refugiații ucraineni prin intermediul organizației din România care coordonează toate ajutoarele și serviiciile oferite în România, cât și în țările vecine, inclusiv Ucraina. Oferim ajutor pentru 27 de centre de refugiaţi din Bucureşti, printre care şi centrul de la Romexpo. Mii de refugiaţi care au primit adăpost în aceste centre au fost ajutaţi cu alimente, produse pentru bebeluşi, produse de igienă, lenjerii de pat, obiecte de uz personal şi alte produse maximă necesitate de la începutul crizei din Ucraina.

(w882)

Spațiile de primire pentru copii și mame nu pot înlocui un întreg sistem de protecție socială și/sau de educație, însă pot suplini o parte dintre nevoi, astfel încât revenirea la o viață normală să fie cât mai ușoară.

Până la acest moment am ajutat în jur de 30.000 de persoane, la punctele de trecere a frontierei, în 27 de adăposturi din Bucureşti (inclusiv centrul de la Romexpo) şi alte adăposturi din marile oraşe, în special Iaşi. World Vision România pregăteşte răspunsul pe termen lung pentru această criză, în următoarea etapa începând amplasarea de centre socio-psiho-educaţionale pentru copiii Ucrainei, precum şi amplasarea de alte spaţii prietenoase pentru copii şi mame (în acest moment avem trei astfel de spaţii în Vama Siret şi Vama Albiţa).

Te poți alătura printr-o donație aici: https://worldvision.ro/implica-te/persoane-fizice/ajutor-pentru-ucraina/ . Solidaritatea e cea mai importantă acum!

 

11:00 Toţi împreună

*Emisiune în limba maghiară *Studioul teritorial Cluj

Producător Feketelaki Tibor

Transmisiune in regim de direct

12:50 Teleshopping-Publicitate

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

La pas prin Cetatea din Târgu Mureș | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Noul sezon al emisiunii "Călător de Meserie" debutează în această săptămână cu povestea cetății din Târgu Mureș, o oază de relaxare, un loc în ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvr3