loader

Călător de meserie

Aventuri, locuri inedite și nedescoperite, trenduri în turism, cazări diferite, povești ale oamenilor și locurilor, cultură și mâncare, toate acestea și multe altele se regăsesc sau se vor regăsi în edițiile emisiunii.

 

Galerie foto

 

Vineri, ora 18:00, la TVR Tg. Mureș
Sâmbătă, ora 16:00, la TVR 3

Porniți la drum alături de Simona Boanta!

"Astăzi, bucuria cea mai mare, în ceea ce privește cariera mea, este emisiunea Călător de Meserie, pe care o realizez atât pentru studioul teritorial Tg. Mureș cât și pentru postul național TVR 3.

Călătoriile sunt cel mai bun mod de a ne hrăni sufletul și de a ne extinde orizonturile. Vă invit să acceptați provocarea unei aventuri care o să vă readucă aminte cât de frumoasă este lumea în care trăim. Vă voi purta în locuri inedite, veți cunoaște oameni minunați și sper să vă inspir să porniți la drum!"

 

20:00 La sfatul popular (R)

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

Transmisiune directă

(Reluare)

21:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

 

#tvr3