loader
Foto

În prelungiri

Emisiune de sport, de la TVR Timişoara. Sâmbătă, ora 24.00, la TVR3.

 

Galerie foto

 

Florin Mihoc

Moderată de Florin Mihoc, cel care este și producător al show-ului, emisiunea este un dialog neconvenţional, completat de rezultate, analize şi rezumate din competiţiile sportive desfăşurate în zonă.

Emisiunea  prezintă  actualitatea sportivă, problemele sportului din zonă, sportul de ieri şi de azi prin prezenţa în studio a unor personalităţi sportive în activitate sau a unor foste glorii ale sportului, materiale filmate şi invitaţi despre ramuri sportive mai puţin cunoscute şi practicate. Pe lângă spaţiul rezervat „sportului rege”, emisiunea aduce în prim-plan şi performeri din discipline sportive cu rezultate meritorii (baschet, rugby, handbal, automobilism, gimnastică, tenis etc.).

Telespectatorii fac parte integrantă din conceptul emisiunii, interactivitatea fiind încurajată atât preluarea de intervenţii telefonice în direct, cât și prin comunicarea în timp real pe pagina oficială de Facebook a emisiunii. Aceasta devine pe parcursul „directului” o adevarată agora sportivă unde punctele de vedere sunt exprimate fără reţineri.

2:00 La sfatul popular

Producător Ştefan Stănescu

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

Producător Angela Precup

ARHIVĂ ARTICOLE

Emisiunea „În prelungiri” își schimbă ziua difuzării

Începând cu lansarea noii grile a TVR, cea mai longevivă emisiune de sport din România îşi schimbă data la care se ...