loader

Drumuri aproape

Sâmbătă, ora 10.00, la TVR3

 

Galerie foto

 

Proiect demarat în 2005, “Drumuri aproape” este o emisiune de călătorie care scoate la lumină locuri minunate, oameni faini şi poveşti de mult uitate.

Călătorul devine ghid şi prezintă de o manieră relaxată atât destinaţiile cunoscute ale regiunii cât şi locuri cu istorii neauzite dar pe care merită ca telespectatorul să le bată cu pasul.

Dincolo de felul în care este împachetată, ca o poveste, informaţia are un rol esenţial, fie că este vorba despre informaţia culturală, istorică, gastronomică, geografică sau cea legată de tradiţii.

Titlul emisiunii se referă la călătoriile pe care, de cele mai multe ori, nu le realizăm, pentru că destinaţiile se găsesc la mică distanţă şi le considerăm adesea banale sau nu le acordăm defel importanţă.

Povestea fiecărui episod este despre lucruri care se găsesc foarte aproape şi despre care ştim mult prea puţin. Despre locuri pe lângă care am trecut poate fără să le dăm importanţă. Despre oamenii de acolo, cu amintiri ce merită împărtăşite.

O emisiune de călătorie, care scoate la lumină locuri minunate, oameni faini şi poveşti de mult uitate. "Drumuri Aproape" se difuzează la TVR Timișoara, joi la ora 20.30.

*Studioul teritorial Timişoara *Cameraman Iuliu Theer; Editor imagine Silviu Mandravel; Producător Diana Bogea

0:00 Se întâmplă acum

Producător Miruna Moraru

1:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

ARHIVĂ ARTICOLE

„Drumuri aproape” la Tomești  | VIDEO

„Drumuri aproape” la Tomești | VIDEO

publicat: joi, 20 ianuarie 2022

Duminică, 23 ianuarie, de la ora 12:00, la TVR 3, telespectatorii sunt invitați la o călătorie prin timp și spațiu, ...