loader

Caravana TVR3

Duminică, ora 17.30

 

Edițiile emisiunii pregătite de studiourile teritoriale TVR ajung în locuri istorice și peisaje de poveste; avem ocazia să cunoaștem oamenii zonei, meșteșugurile și evenimentele tradiționale.

În fiecare duminică, de la ora 14.00, emisiunea poate fi urmărită la TVR Craiova.​

2:00 La sfatul popular (R)

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

(Reluare)

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

ARHIVĂ ARTICOLE

Emisiunea „Caravana TVR 3” de la TVR Iaşi, premiată la Gala Turismului „Descoperă Nord-Est”

Programul este difuzat pe canalul TVR 3, duminica la ora 17.30, şi pe canalele regionale ale SRTv.

Poveştile aşezărilor româneşti, prin ochii locuitorilor lor. „Caravana TVR 3 la tine acasă” se vede duminica, la TVR 3

Realizată de Studiourile teritoriale ale Televiziunii Române, emisiunea ce aduce în prim-plan elementele specifice ...

 

#tvr3