loader

PREZENTATORI Logo

Alexandru Pugna

Realizatorul emisiunii ”Cântec și poveste” de la TVR Cluj pentru TVR 3. În anul 2007 primește Premiul special al juriului pentru cel mai bun film etnografic.

Andrada Cojocaru

A absolvit Facultatea de Drept "Nicolae Titulescu" din cadrul Universității din Craiova și are studii postuniversitare academice, specializarea Comunicare, la SNSPA București.

Andrei Borosovici

Realizator și prezentator la “Magazin Minorități” și "Minorități în limba slovacă".

Angela Precup

Angela Precup prezintă edițiile emisiunii Cult@rt realizate de echipa studioului teritorial TVR Tg. Mureș.

Carmen Târnoveanu

Este jurnalist senior, moderator și realizator de programe de televiziune, cu un portofoliu impresionant de proiecte.

Claudia Predilă

Absolventă a Facultății de Litere, specializarea Jurnalism, din cadrul Universității din Craiova. Masterandă la specializarea "Media Online și Imagine Instituțională", în cadrul aceleiași universități.

Coralia Matea

Deși jurnalismul nu i se părea o opțiune reală pentru viitor, fiind o absolventă de Artă Teatrală, Coralia Matea a ajuns, totuşi, ca după terminarea facultății să lucreze în presă.

Corina-Mihaela Ionuț

De peste 15 ani, emisiunea care mi-a adus cele mai mari satisfacții este Tableta de sănătate. Asta și deoarece m-a făcut să mă întorc la prima mea pasiune, medicina.

Cosmin Jitariuc

Prin adrenalina transmisiunilor în direct din zone de conflict, reportaje și documentare, coordonarea jurnalelor de știri sau moderarea emisiunilor de actualitate, Cosmin a ales televiziunea cu tot ce înseamnă ea: împliniri, dezamăgiri, bucurii, tristeți, echipă și iarăși împliniri.

Dan Păvăloiu

Dan Mihai Pavaloiu este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti clujeni de televiziune. Absolvent al Facultăţii de Constructii de la Politehnica din Cluj-Napoca, a ajuns la TVR Cluj în urmă cu 20 de ani.

Dan Trofin

Din 1993, la TVR Iaşi lucrează ca redactor-prezentator de ştiri, apoi realizator şi acum ca jurnalist senior.

Diana Bogea

Pasiunea pentru călătorii o are de când se știe. Pasiunea pentru televiziune, cam tot de pe atunci. Așa încât emisiunea “Drumuri aproape” este, pentru Diana Bogea, combinația perfectă. De aproape 20 de ani descoperă locuri numai bune de vizitat, cu povești minunate si oameni care le dau viață.

Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. A început în presa scrisă, iar la TVR Craiova este angajat de 12 ani. A debutat în televiziune ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.

Emilia Nicolaescu

La TVR3, Emilia Nicolaescu ne aduce poveşti adevărate despre "Locuri, oameni şi comori".

Feketelaki Tibor

Jurnalist tv - Compartiment Minorități TVR Cluj. În calitate de redactor-prezentator participă la realizarea emisiunii Erdélyi Figyelő (Observator Transilvan), care este difuzată de luni până sâmbătă, între orele 16.00 - 17.00. Scopul emisiunii este de a oferi o acoperire jurnalistică de calitate pentru evenimentele comunităţii maghiare din Transilvania.

Felicia Stoian

Prezintă „Cântecul de acasă” și „Cântec și poveste”, edițiile realizate la TVR Timișoara.

Florin Mihoc

Florin Mihoc este una dintre cele mai cunoscute prezenţe pe ecranele Televiziunii Române. De la programe de divertisment pentru tineret şi până la transmisiuni sportive în direct, Florin Mihoc a moderat o largă varietate de emisiuni şi a reuşit să atragă de fiecare dată publicul telespectator.

Grigore Leşe

Din 2006, Leşe realizează emisiuni la Televiziunea Română, pentru care primește numeroase premii și nominalizări, printre acestea numărându-se şi Marele Premiu al APTR în 2007.

Ioan Cristian - Tăran

Interpret și realizator al emisiunilor ”Cântec și poveste” la TVR3 și TVR Târgu - Mureș și ”Din zestrea Ardealului” la TVR Târgu - Mureș

Ionela Gogoț

La TVR Timișoara, restitui istoria trăită și povestită prin expresia reportajului și a filmului documentar.

Irninis Miricioiu

Parcursul său profesional a cuprins domenii diverse: de la religie la economie, de la medicină la folclor, de la divertisment la cultură.

Izabella Veibel

Jurnalist TV - Compartiment Minorități TVR Cluj. Izabella Veibel are o experiență internațională în presa din Germania (Berlin și Braunschweig), Cehia (Praga), Ungaria (Pécs). Și-a început activitatea la Studioul Teritorial TVR Cluj în 2013.

Laura Constantinescu

Prezintă emisiunea "Cântec și poveste", edițiile de miercuri de la TVR Craiova.

Laura Lucescu

Nu împlinise 20 de ani când a început să vadă lumea prin ochiul camerei de filmat, când a înţeles că magia televiziunii, dacă te prinde, te subjugă şi-ţi cere timp, energie, pasiune.

Lavinia Dandoci

Jurnalist TV - Compartiment Minorități TVR Cluj. Sub deviza “Cunoaște-mă înainte să mă judeci!”, Lavinia Dandoci prezintă imaginea comunitații de romi prin prisma TVR.​

Liana Goța

Compozitor și realizator TVR. Din 2011 până în prezent semnează emisiunile de educaţie muzicală şi religioasă "Cap de Afiş" şi "Spirit şi Credinţă".

Loredana Berneanu

A absolvit Facultatea de Litere din Craiova şi, după 13 ani de presă scrisă, a făcut în 2019 trecerea spre televiziune.

Loredana Corchiș

Prezintă Telejurnal regional, de luni până vineri, de la ora 17:00, la TVR Cluj și la TVR 3.

Luiza Paraschivu

Absoleventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității “Lucian Blaga” Sibiu, Luiza Paraschivu a intrat în echipa TVR Craiova în anul 2004.

Mădălina Vlăsceanu

Prezintă Telejurnal regional, de luni până vineri, de la ora 17:00, la TVR Cluj și la TVR 3.

Marga Andreescu

A început să lucreze la TVR Iaşi în 1998 în redacţia de ştiri, iar zece ani mai târziu realiza emisiunea de actualitate şi reportaj Hai la Primărie.

Maria Cinar-Jiga

Jurnalist TV senior, TVR Cluj. Interesată de teme precum diversitatea etnică şi culturală, etnografie şi antropologie vizuală, jurnalista Maria Cinar-Jiga şi-a legat numele la TVR Cluj de promovarea vieţii diverselor comunităţi etnice din Transilvania.

Maria Florea

După 20 de ani de jurnalism a învăţat că responsabilitatea este primul criteriu care face diferenţa între un reporter bun şi restul lumii.

Mihai Ovidiu Enea

"Ca să faci bine, fă ce-ți place!"

Mirela Giodea

Mirela Giodea prezintă emisiunea „Cu cărțile pe față”.

Orban Katalin

Jurnalist TV - Compartiment Minorități TVR Cluj. Orbán Katalin este redactor-prezentator la TVR Cluj, emisiunea în limba maghiară.

Ovidiu Damian

Este specializat în media și psihologie iar din anul 2014 este realizatorul emisiunii "Fără prejudecăți", prima producție media din Europa pentru care lucrează reporteri cu dizabilități.

Pakai Eniko

Jurnalist TV - Compartiment Minorități TVR Cluj. Participă la realizarea și prezentarea tuturor emisiunilor în limba maghiară transmise în direct la TVR Cluj.

Petronela Moraru

Realizator și producător de emisiuni culturale: „Picătura de cultură” (TVR Târgu Mureș și TVR 3), „Cap de afiș” (TVR Târgu Mureș) și „CultArt” (TVR Cultural).

Raluca Aftene

Realizator de emisiuni şi prezentator la TVR Iaşi, cu o experinţă vastă în numeroase genuri publicistice: reportaj, interviu, documentar, actualitate

Robert Ungureanu

Robert Ungureanu prezintă "Telejurnal Regional".

Roxana Costaș

Pe 20 noiembrie 2007 Roxana împlinea 21 de ani şi păşea pentru prima dată pe poarta TVR Iaşi. Şi a rămas aici.

Sebesi Karen Attila

Karen a realizat şi realizează în continuare emisiuni atât la TVR Cluj, cât şi pe canalul TVR 3 -„Gustă Transilvania", „Spaţiul deciziilor", "Proiect România", „ Regiunea în obiectiv”, "Dialoguri cu Andrei Marga".

Sergiu Ciocoiu

Are 14 ani de experienţă în televiziune şi se poate lăuda cu premiul pentru cea mai bună anchetă la Simfest 2010.

Simona Carauleanu

Este licenţiată în jurnalism, lucrează în presă din 1996 şi a început ca reporter la un post local de radio din Craiova.

Simona Mușuroi

Simona Mușuroi prezintă emisiunea "Regiunea în obiectiv".

Spitzer Judit

Jurnalist TV - Compartiment Minorități TVR Cluj. Este unul dintre redactorii-prezentatori de bază ai echipei de la Compartimentul Minorităţi implicat în realizarea principalei emisiuni de actualitate în limba maghiară, “Observator transilvan”.

Tania Stavilă-Ţunaş

Prezintă Cult@rt la TVR 3, edițiile realizate de TVR Timișoara.

Tudor Barbu

Moderatorul unei emisiuni lansate cu 23 de ani în urmă pe TVR 2 şi revenită acum pe TVR 3.

Valentin Pribeanu

Absolvent în 1995 al Facultăţii de Ştiinţele Naturii - secția Chimie a Universităţii din Craiova.

Vasile Hotea-Fernezan

Face parte din echipa TVR Cluj din 2000. Lucrează ca reporter ştiri, producător matinal ”Regional Cafe Transilvania” şi colaborează la emisiunile „Cooltura” şi „Cult@rt”. Din 2014 este realizator şi gazdă a programului "Transilvania Culturală", una dintre cele mai longevive şi apreciate emisiuni culturale.

Veronica Mihoc

De peste 10 ani, Veronica Mihoc vă face poftă cu emisiunea „Sarea în bucate"– cel mai longeviv cooking show din România.

9:00 Ziua buna de la Iasi (R)

*Studioul teritorial Iaşi(simultan TVR Iasi)

*Unim romanii peste Prut

Moderatori :Raluca Aftene & Laura Lucescu

Producător Gabriela Baiardi

Transmisiune directă

(Reluare)

9:55 Teleshopping-Publicitate

 

Marți, 27 februarie, de la ora 16.00, la TVR Craiova și TVR 3, Luiza Paraschivu ne-a oferit o nouă ediție "Forum Economic".

Aflăm câştigătoarea Cupei României – Final Four la volei masculin, în direct la TVR 3

Eternul derby dintre Dinamo și Steaua şi partida Arcada Galați-Rapid București se văd în direct la TVR 3 sâmbătă, 2 martie, de la orele 16.00 ...

Pe meleaguri maramureșene cu ”Cântec și poveste”

Pe meleaguri maramureșene cu ”Cântec și poveste”

publicat: marţi, 27 februarie 2024

Vineri, 1 martie, la TVR 3, începând cu ora 15:00, vă oferim un mărțișor muzical - folcloric, adus în spațiul emisiunii "Cântec și Poveste" de ...

 

#tvr3