loader
Foto

Galerie foto

Dan Trofin

Din 1993, la TVR Iaşi lucrează ca redactor-prezentator de ştiri, apoi realizator şi acum ca jurnalist senior.

 

A făcut ştiri, reportaje, anchete, documentare, talk-show-uri. În fiecare zi, Dan Trofin vă prezintă fragmente din viziunea sa asupra lumii sub pretextul unei călătorii cu Maşina timpului.

Săptămânal, in fiecare vineri, de la ora 16.00,  încearcă să se orienteze în "Spaţiul deciziilor" alături de cei care, într-un fel sau altul, ne influenţează vietile. Din patru în patru ani - uneori mai des - a trebuit să asigure prezentarea "obiectivă" a celor care solicita votul în cadrul campaniilor electorale de la TVR Iaşi.

7:00 Satul meu

* Studioul teritorial Iasi

* INVESTIŢII ÎN SATELE DE PE VALEA MUNTELUI

În cele mai multe dintre cazuri cu un trecut monoindustrial, în prezent lumea satului se confruntă cu probleme economice şi sociale care afectează calitatea vieţii în comunităţile rurale. Investiţiile reprezintă o cale sigură spre dezvoltare, dar acestea nu pot apărea din senin. Există programe, există proiecte şi fonduri europene mai mult sau mai puţin rambursabile însă pentru a le accesa investitorii trebuie să parcurgă anumiţi paşi şi să îndeplinească anumite criterii. Grupurile de acţiune locală, GAL-urile identifică potenţialul unei zone şi eligibilitatea unui proiect şi lucrează apoi cu investitorul pentru a-l aduce în zona accesării banilor pentru a începe o afacere. O emisiune despre mai multe investiţii în lumea satului şi rolul GAL în aceste demersuri.

Producator Sergiu Ciocoiu

7:55 FILLER

*ABC-ul democratiei *Studioul teritorial Iaşi

*Personalități care expun o idee pe care o consideră crucială pentru înțelegerea politicii.

*Angela Achitei-I

Producator Ovidiu Mihaiuc

 

#tvr3