loader
Foto

Galerie foto

Dan Păvăloiu

Dan Mihai Pavaloiu este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti clujeni de televiziune. Absolvent al Facultăţii de Constructii de la Politehnica din Cluj-Napoca, a ajuns la TVR Cluj în urmă cu 20 de ani.

 

În prezent este jurnalist senior şi prezentator de emisiuni. A fost timp de 12 ani regizor de emisie, iar în ultimii 11 ani a realizat şi prezentat emisiunea "Natură şi Aventură", cea mai longevivă producţie românească de televiziune dedicată călătoriilor, naturii şi ecologiei.

Pentru documentarele şi reportajele realizate de-a lungul timpului, Dan Păvăloiu a obţinut numeroase premii: premiu special de imagine la Televest 2000 pentru filmul "Ciupercarii", premiu special la Simfest 2006 pentru filmul "În căutarea cerbilor", nominalizare la Galele Clubului Român de Presă 2005 cu filmul "În peretele Cipches", premiul pentru jurnalism de mediu al Asociaţiei Operatorilor de Turism 2012.

18:00 Se întâmplă acum

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

Transmisiune directă

19:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

 

#tvr3