loader
Foto

Simona Carauleanu

Este licenţiată în jurnalism, lucrează în presă din 1996 şi a început ca reporter la un post local de radio din Craiova.

 

Şi acum îşi aminteşte cât a fost de emoţionată atunci când a intrat pentru prima dată în Studioul de Ştiri al Televiziunii Române, pe vremea când era studentă în Bucureşti şi făcea practică la cursul lui Nicolae Melinescu.

La TVR Craiova a venit în anul 2002  şi a fost pe rând  reporter  teren, voice-over, prezentator de ştiri, realizator de emisiuni şi moderator. Consideră că  aici s-a format profesional şi a realizat numeroase emisiuni de care este mândră.

În prezent, moderează emisiunea "Memoria locului" și este producător al emisiunii "Spirit și credință".

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

 

#tvr3