loader
Foto

Claudia Predilă

Absolventă a Facultății de Litere, specializarea Jurnalism, din cadrul Universității din Craiova. Masterandă la specializarea "Media Online și Imagine Instituțională", în cadrul aceleiași universități.

 

Telejurnal regional

“Mi-am făcut debutul în televiziune în anul 2017. Timp de cinci ani am lucrat ca reporter - corespondent la un post de televiziune național, am făcut transmisiuni live de la diverse evenimente din Regiunea Oltenia. Am lucrat în presă încă de când eram studentă.

Fac parte din echipa TVR Craiova din aprilie 2022, în prezent lucrez în cadrul Redacției Știri. Sunt pasionată de domeniul televiziunii deoarece îmi place să fiu la curent cu tot ce este nou, îmi doresc să explorez și să cunosc cât mai mulți oameni, iar jurnalismul îmi poate oferi acest lucru”.

16:00 Forum economic

*Studioul teritorial Timişoara

*Dezbatem principalele subiecte economice ale momentului. Punem întrebări, căutăm răspunsuri și soluții la probleme și situații care ne interesează pe toți. Discutăm cu economiști, antreprenori , specialiști în diverse domenii care influențează economia și calitatea vieții, dar și cu autorități.

Moderator Adriana Pinti

Producător Daniela Constantin

Transmisiune directă

16:55 Teleshopping-Publicitate

 

#tvr3