loader
Foto

Galerie foto

Laura Constantinescu

Prezintă emisiunea "Cântec și poveste", edițiile de miercuri de la TVR Craiova.

 

S-a născut în 1977 la Craiova şi este licenţiată a Facultăţii de Drept. În primul an de studenţie a făcut cunoştinţă cu jurnalismul.

Timp de 7 ani a lucrat la Radio „Oltenia" Craiova, locul unde a descoperit tainele acestei meserii.

Din 2003 a intrat în echipa Studioului Teritorial TVR Craiova. Aici realizează emisiuni folclorice, alături de colegii săi, pe care îi consideră nişte oameni minunaţi, deschişi oricărei provocări.

A fost realizator tv la nenumărate spectacole şi festivaluri. Dacă în radio a aflat cât de important este să ştii să asculţi, televiziunea i-a dat şansa să „vadă".

A înţeles cât de importante sunt lucrurile simple şi că, dacă ştii să priveşti, poţi descoperi frumosul în orice.

11:00 FamiliON

(redifuzare)*Studioul teritorial Iaşi

*Magazin de familie și divertisment-Familia Carauleanu

Producător Laura Lucescu

12:00 Transparenţe

*Studioul teritorial Cluj

*Emisiune săptămânală de larg interes cultural-civic, un talk-show cu personalități actuale ale Clujului, Transilvaniei și chiar naționale din sfera culturii. Emisiunea surprinde în mod salutar preocupările actuale ale talentelor din societatea noastră, dă o imagine vie, directă celor mai afirmate energii din domeniul cultural sub forma unor dialoguri amicale, accesibile şi...neconvenţionale.Din însumarea unui set mai amplu de asemenea interviuri-dezbatere se conturează în chip oportun imaginea în plină dinamică nu doar a Clujului de azi, nici măcar numai a Transilvaniei ori a României, ci de-a dreptul a unei părți de Europă în plină emergență, căutându-şi căile către reprezentativitate şi reliefare acasă şi în universalitate.

Invitat Eugen Barz, directorul revistei de cultura "Littera Nova" din Madrid

Realizator Ovidiu Pecican

Producător Laura Paşca

 

#tvr3