loader
Foto

Galerie foto

Sergiu Ciocoiu

Are 14 ani de experienţă în televiziune şi se poate lăuda cu premiul pentru cea mai bună anchetă la Simfest 2010.

 

Emisiunile care îi poartă amprenta se numesc "Viaţa la ţară", o producţie destinată universului rural şi "Reporter special", o emisiune de anchetă şi reportaj.

Sergiu Ciocoiu iubeşte cel mai mult momentul în care ajunge pe teren. Până acolo însă se consumă câteva etape care  implică munca de birou, de la şedinţa de redacţie, la stabilirea subiectelor şi a contactelor.

“Odată ajuns pe teren, se activează în mine cealaltă jumătate a jurnalistului, bucuros de contactul direct cu subiectul. Echipa trebuie să funcţioneze perfect aici, fără sincope, deoarece în deplasare pot apărea tot felul de probleme neprevăzute. Un jurnalist TV trebuie să fie un bun profesionist şi să aibă o pregătire complexă. Aşa e televiziunea!”, spune Sergiu Ciocoiu.

22:00 Program preluat de la Televiziunea Publică din Ucraina destinat refugiaţilor

Producător executiv TVR3 Miruna Moraru

0:00 Se întâmplă acum (R)

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

(Reluare)

 

#tvr3