loader
Foto

Galerie foto

Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. A început în presa scrisă, iar la TVR Craiova este angajat de 12 ani. A debutat în televiziune ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.

 

Vedere cu olteni

Genul  jurnalistic preferat al prezentatorului TVR Craiova este reportajul. „Îmi plac reportajele surprinse în teren şi nu cele cosmetizate", mărturiseşte Doru despre munca lui.

În prezent, Doru Ciolacu moderează emisiunile "Vedere cu olteni", "Caravana TVR 3", "România în bucate - #țăstshow oltenesc", "Actual Regional - Retrospectiva" și "Prim - plan obiectiv".

2:00 La sfatul popular (R)

* Cine are pe telefon Skype, Zoom sau TiK ToK...ATENŢIE! Căutaţi emisiunea asta! Viaţa unei comune sau a unui oraş pusă în lumina unei noi abordări, unice în peisajul media: ce are, ce face, ce pierde şi ce câştigă omul trăind în locul în care trăieşte! Modernizarea drumurilor, abandonul şcolar, folclor şi tradiţii păstrate, locurile de muncă pierdute şi plecarea în bejania ”diasporei”, şcoli cu wc-ul în fundul curţii şi proiecte de investiţii aducătoare de pâine pe masa românului... talente nedescoperite şi valori recunoscute de toţi. Primarul, locanicii, oamenii de afaceri, preotul sau dascălul din sat, din oraşș... din capitala ţării, toţi vor fi în direct la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII LA SFATUL POPULAR!

Producător Ştefan Stănescu

(Reluare)

3:50 Memoria tiparului

* Studioul teritorial Tg.Mureş

* Revista presei vechi prezintă, prin tema fiecărei ediții, realitatea din România interbelică, surprinsă prin intermediul fragmentelor extrase din ziarele centrale, regionale sau locale ale epocii, și ilustrate vizual prin imagini de arhiva, fotografii vechi și dramatizări.

Producător Angela Precup

ARTICOLE ASOCIATE

Caravana TVR3 – Festivalul „Simfonia Lalelelor” | VIDEO

Echipa de la TVR Craiova a luat caravana și a ajuns, de această dată, în municipiul Pitești, reședința județului ...

Emil Boroghină la „Prim-plan obiectiv”

Emil Boroghină la „Prim-plan obiectiv”

publicat: marţi, 11 ianuarie 2022

Marți, 11 ianuarie, de la ora 16:00, la TVR 3 și online pe TVR+, ați urmărit în direct emisiunea „Prim-plan ...

„RomânIA Autentică” este, anul acesta, „În familie”

De Sânziene, Alina Şerban şi Doru Ciolacu de la TVR Craiova au fost gazdele unui eveniment care celebrează ...

De luni până vineri, luăm micul dejun la Regional Cafe

Din 3 noiembrie, fiecare staţie locală a Televiziunii Române vă spune „Bună dimineaţa!” la Regional Cafe, pe TVR 3, ...

 

#tvr3