loader
Foto

Orban Katalin

Jurnalist TV - Compartiment Minorități TVR Cluj. Orbán Katalin este redactor-prezentator la TVR Cluj, emisiunea în limba maghiară.

 

După ce a terminat Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării la UBB, secția jurnalistică, a intrat în presa și media locală, astfel are experiență și în presă scrisă, online, dar și în domeniul radioului. Din 2003 face parte din echipa TVR Cluj. Fiind multă vreme colaborator al emisiunilor în limba maghiară, în decursul anilor a ajuns reporter, redactor, prezentator, chiar și redactor șef interimar sau producător al unor transmisiuni internaționale de anvergură. În prezent este jurnalist tv senior.

Aș dori ca în viitor să pot să contribui la formarea noii generații de jurnaliști de televiziune” – afirmă Orbán Katalin, care pe lângă munca de jurnalist tv, predă jurnalism de televiziune la două facultăți ale Universității Babeș-Bolyai, fiind lector universitar și doctor în comunicare. ​

11:00 FamiliON

(redifuzare)*Studioul teritorial Iaşi

*Magazin de familie și divertisment-Familia Macovei

Producător Laura Lucescu

12:00 Transparenţe

(redifuzare)*Studioul teritorial Cluj

*Emisiune de larg interes cultural-civic, un talk-show cu personalități actuale ale Clujului, Transilvaniei și chiar naționale din sfera culturii. Emisiunea surprinde în mod salutar preocupările actuale ale talentelor din societatea noastră, dă o imagine vie, directă celor mai afirmate energii din domeniul cultural sub forma unor dialoguri amicale, accesibile şi...neconvenţionale.Din însumarea unui set mai amplu de asemenea interviuri-dezbatere se conturează în chip oportun imaginea în plină dinamică nu doar a Clujului de azi, nici măcar numai a Transilvaniei ori a României, ci de-a dreptul a unei părți de Europă în plină emergență, căutându-şi căile către reprezentativitate şi reliefare acasă şi în universalitate.

Invitata Raluca Lazarovici Veres, director editura

Realizator Ovidiu Pecican

Producător Laura Paşca

 

#tvr3