loader
Foto

Coralia Ioana Matea

Este videojurnalist la studioul regional TVR Târgu Mureș, este realizatoarea emisiunilor „Biruitori” și „Rafinament Plus”, emisiuni ce se difuzează atât pe TVR Târgu Mureș, cât și pe TVR 3 și TVR Cultural.

 

Biruitorii
Rafinament Plus

Munca în televiziune presupune automat munca în echipă. Coralia alături de colegii ei realizează atât știri, cât și emisiuni de teren. Preferă emisiunile, pentru că îi dau posibilitatea să aprofundeze mai bine subiectele pe care le relatează. Dumnezeu și Biserica Ortodoxă ocupă locul central în viața ei, de aceea este bucuroasă că de mai bine de opt ani poate aduce în lumină subiecte religioase și istorice în filmul documentar „Biruitorii”. Și cum pasiunea pentru frumos nu se oprește aici, Coralia a demarat de aproape un an proiectul „Rafinament Plus”, o emisiune în care moda se îmbină cu rafinamentul ținutei și a comportamentului, cu finețea vocabularului, a bunelor maniere, a etichetei și protocolului în societate.

15:00 Sport maxim

*Studioul teritorial Craiova

* Emisiunea « SPORT MAXIM » îşi propune să dezvăluie telespectatorilor performanţele sportive din regiunea Olteniei, şi totodată pe cei care, unii ştiuţi, alţii neştiuţi, au contribuit ca partea aceasta de ţară să fie una dintre cele mai bogate în rezultate de excepţie, pe plan regional, naţional şi internaţional. Nu întâmplător Oltenia a dat de-a lungul anilor performeri de nivel european sau mondial la majoritatea ramurilor sportive, iar Craiova este recunoscută pe plan naţional drept locul în care fotbalul este a doua religie.

Producător , moderator Valentin Pribeanu

Transmisiune în regim de direct

16:00 Calator de meserie

*Studioul teritorial Tg.Mures

*Sanctuarul Libearty, un colț de rai pentru urșii bruni maltratați

Producător Simona Boanta

 

#tvr3