loader
Foto

Mădălina Vlăsceanu

Prezintă Telejurnal regional, de luni până vineri, de la ora 17:00, la TVR Cluj și la TVR 3.

 

Absolventă a Facultății de Jurnalism din București, Mădălina Vlăsceanu s-a născut pe 30 decembrie 1987, în capitală. A intrat în lumea presei de pe vremea studenției, iar în 2018 a intrat în echipa TVR Cluj.

Mădălina a devenit colaborator al studioului teritorial Cluj în data de 15 martie 2018, după un deceniu în care a practicat meseria de jurnalist la București.

Iubește tot ce înseamnă jurnalismul și a lucrat de-a lungul anilor ca reporter, prezentator de știri sau moderator de emisiuni.

Spune că “vrea să ajungă la sufletele oamenilor” și transformă fiecare subiect într-o poveste pe înțelesul tuturor.

 

11:00 FamiliON

(redifuzare)*Studioul teritorial Iaşi

*Magazin de familie și divertisment-Familia Macovei

Producător Laura Lucescu

12:00 Transparenţe

(redifuzare)*Studioul teritorial Cluj

*Emisiune de larg interes cultural-civic, un talk-show cu personalități actuale ale Clujului, Transilvaniei și chiar naționale din sfera culturii. Emisiunea surprinde în mod salutar preocupările actuale ale talentelor din societatea noastră, dă o imagine vie, directă celor mai afirmate energii din domeniul cultural sub forma unor dialoguri amicale, accesibile şi...neconvenţionale.Din însumarea unui set mai amplu de asemenea interviuri-dezbatere se conturează în chip oportun imaginea în plină dinamică nu doar a Clujului de azi, nici măcar numai a Transilvaniei ori a României, ci de-a dreptul a unei părți de Europă în plină emergență, căutându-şi căile către reprezentativitate şi reliefare acasă şi în universalitate.

Invitata Raluca Lazarovici Veres, director editura

Realizator Ovidiu Pecican

Producător Laura Paşca

 

#tvr3