loader
Foto

Galerie foto

Diana Bogea

Pasiunea pentru călătorii o are de când se știe. Pasiunea pentru televiziune, cam tot de pe atunci. Așa încât emisiunea “Drumuri aproape” este, pentru Diana Bogea, combinația perfectă. De aproape 20 de ani descoperă locuri numai bune de vizitat, cu povești minunate si oameni care le dau viață.

 

Pentru jurnalistul din mine, meseria se confundă cu TVR Timişoara, care mi-a fost loc de muncă şi şcoală de televiziune deopotrivă. De aproape 20  ani călătoresc pe “Drumuri aproape”, iar când nu mă aflu pe teren, preiau rolul de producător pentru diverse emisiuni realizate de TVR Timişoara.

De când mă ştiu, ştiu şi că am vrut să lucrez la televizor. Nu ştiam exact ce înseamnă acest lucru, am aflat abia mai târziu, când, în clasa a XII-a fiind, am început să lucrez ca reporter la televiziunea locală din Reşiţa, oraşul meu natal. Doar câteva luni am muncit acolo, dar a fost suficient încât să îmi dau seama că de microbul ăsta, al teveului, nu voi mai scăpa niciodată.

În primul an de facultate colaboram deja cu TVR Timişoara, loc unde mă aflu şi astăzi. Aici am învăţat meserie şi am mai învăţat că televiziunea nu înseamnă doar apariţia pe sticlă, aşa cum poate mulţi, în mod eronat, îşi imaginează. Televiziunea înseamnă mult mai mult, iar dacă vrei să fii un profesionist într-ale televiziunii, trebuie să faci câte puţin din tot ce înseamnă această meserie. Asta am încercat să fac şi eu. Şi cred că încă mai am multe de învăţat.

De ani de zile sunt fidelă unui proiect care s-a dezvoltat în timp şi odată cu care m-am dezvoltat şi eu: “Drumuri aproape”, un travel show în care curiozitatea jurnalistului se îmbină armonios, în ceea ce mă priveşte, cu pasiunea pentru călătorii. Iar rezultatul îl reprezintă sute de episoade filmate în aproape 20 ani.

 

18:00 Se întâmplă acum

* Este analiza situaţiei economice cu impactul ei social. Este dezbaterea subiectelor fierbinţi ale zilei. Este dialogul necenzurat prin care românii sunt ascultaţi de televiziunea lor naţională. Este emisiunea celor mulţi, la care cei care intră în direct devin reporterii, redactorii şi invitaţii unui talk show… pe bune! Un brand lansat de TVR acum 23 de ani revine în casele românilor, la ei acasă… la TVR 3, televiziunea care UNEŞTE ROMÂNII!

Moderator Tudor Barbu

Producător Miruna Moraru

Transmisiune directă

19:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

ARTICOLE ASOCIATE

„Drumuri aproape” la Tomești  | VIDEO

„Drumuri aproape” la Tomești | VIDEO

publicat: joi, 20 ianuarie 2022

Duminică, 23 ianuarie, de la ora 12:00, la TVR 3, telespectatorii sunt invitați la o călătorie prin timp și spațiu, ...

 

#tvr3