loader
Foto

Galerie foto

Simona Mușuroi

Simona Mușuroi prezintă emisiunea "Regiunea în obiectiv".

 

Lucrează la TVR Craiova încă de când era studentă, din anul 1999. Absolventă a Facultății de Litere din Craiova, secția Română-Spaniolă. Debutează ca moderatoare a emisiunii de divertisment „Care pe care”.

Urmează prezentări ale jurnalelor de știri, moderarea și realizarea emisiunilor  de divertisment „Ora copilariei”, „Casa și gradina”, „Femeia, eternă poveste”, realizarea de reportaje din întreagă Oltenie.

A realizat emisiunea matinală „Bună dimineața, Oltenia!”/”Regional Cafe”  de luni până vineri, în direct, de la 7 la 9, dar și  emisiunea „Caravana TVR 3” – o emisiune lunară, difuzată atât pe TVR Craiova, cât și pe TVR 3, duminica de la ora 17.

O altă producție dragă este o emisiune cu și despre femei din întreaga Oltenie, cu povești de viață remarcabile, unde succesul, talentul și frumusețea își dau…  „Întâlniri la feminin”.

În prezent, Simona este producător și realizator al emisiunilor „Regiunea în obiectiv”, „În familie” și „România în bucate”.

0:00 Se întâmplă acum

Producător Miruna Moraru

1:55 Art pass

* Emisiune dedicată vieţii culturale externe; sunt prezentate expoziţii, concerte, spectacole, muzee, festivaluri, tradiţii, urbanism şi alte subiecte legate de zona culturală internaţională.

Producător Miruna Moraru

ARTICOLE ASOCIATE

Caravana TVR3 – Festivalul „Simfonia Lalelelor” | VIDEO

Echipa de la TVR Craiova a luat caravana și a ajuns, de această dată, în municipiul Pitești, reședința județului ...

Prim-Plan Obiectiv, marți la TVR 3 | VIDEO

Prim-Plan Obiectiv, marți la TVR 3 | VIDEO

publicat: marţi, 15 februarie 2022

Dacă e marți, am fost în direct, de la ora 16.00 și pe canalul TVR3, cu o nouă ediție a emisiunii "Prim-Plan ...